Influencer Marketing in Gastronomy
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Dolínková, Olga
|
|
dc.contributor.author |
Havel, Marek
|
|
dc.date.accessioned |
2024-07-23T13:16:47Z |
|
dc.date.available |
2024-07-23T13:16:47Z |
|
dc.date.issued |
2024-01-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/56333
|
|
dc.description.abstract |
Tato diplomová práce se zaměřuje na fenomén influencer marketingu v gastronomii. Dílo zkoumá, jak jsou influenceři na sociálních sítích využíváni k propagaci služeb v oblasti gastronomie a jak tento trend ovlivňuje návštěvnost těchto podniků. Studie analyzuje efektivitu promování podniků influencery z hlediska generování zapojení zákazníků a návštěvnosti. Kromě toho zkoumá etické aspekty spojené s influencer marketingem, včetně potřeby transparentnosti a důvěryhodnosti organické reklamy. Celkově tento výzkum poskytuje cenný přehled o současném stavu influencer marketingu v gastronomii a poskytuje praktické poznatky pro gastronomické provozy i marketingové odborníky, kteří se snaží tento přístup využívat efektivně a eticky a také pro samotné influencery. |
|
dc.format |
78 s. (113 265 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
influencer
|
cs |
dc.subject |
influencer marketing
|
cs |
dc.subject |
sociální sítě
|
cs |
dc.subject |
tvůrce obsahu
|
cs |
dc.subject |
Instagram
|
cs |
dc.subject |
sledující
|
cs |
dc.subject |
spolupráce
|
cs |
dc.subject |
propagace
|
cs |
dc.subject |
marketing
|
cs |
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
podniky
|
cs |
dc.subject |
kavárna
|
cs |
dc.subject |
online
|
cs |
dc.subject |
influencer
|
en |
dc.subject |
influencer marketing
|
en |
dc.subject |
social media
|
en |
dc.subject |
content creator
|
en |
dc.subject |
Instagram
|
en |
dc.subject |
followers
|
en |
dc.subject |
collaboration
|
en |
dc.subject |
promotion
|
en |
dc.subject |
marketing
|
en |
dc.subject |
gastronomy
|
en |
dc.subject |
businesses
|
en |
dc.subject |
cafe
|
en |
dc.subject |
online
|
en |
dc.title |
Influencer Marketing in Gastronomy |
|
dc.title.alternative |
Influencer Marketing in Gastronomy |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kotyzová, Pavla |
|
dc.date.accepted |
2024-05-22 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis focuses on the phenomenon of influencer marketing in gastronomy. The work examines how influencers on social media are used to promote services in the catering industry and how this trend affects the footfall of these businesses. The study analyses the effectiveness of promoting businesses by influencers in terms of generating customer engagement and footfall. In addition, it examines the ethical aspects associated with influencer marketing, including the need for transparency and credibility of organic advertising. Overall, this research provides a valuable overview of the current state of influencer marketing in the foodservice industry and provides practical insights for foodservice operations and marketing professionals seeking to use this approach effectively and ethically and also for the influencers themselves. |
|
dc.description.department |
Ústav marketingových komunikací |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Marketingové komunikace |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Communications |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
Mgr. |
|
dc.thesis.degree-program |
Mediální a komunikační studia |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Media and Communication Studies |
en |
dc.identifier.stag |
68850
|
|
dc.date.submitted |
2024-04-12 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account