Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Mlček, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Lukeštíková, Irena
|
|
dc.date.accessioned |
2023-12-20T13:25:11Z |
|
dc.date.available |
2023-12-20T13:25:11Z |
|
dc.date.issued |
2022-12-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/53878
|
|
dc.description.abstract |
Práce se zabývá produkcí, jatečnými úpravami, členěním děleného masa, požadavky na jakost a zpracováním kuřecího masa. Jsou popsány různé kuchyňské úpravy tepelného zpracování jednotlivých částí kuřete a technologie výroby kuřecích masných výrobků. Je popsána výživová hodnota masa kura domácího a nové možnosti jeho kulinářského využití. |
|
dc.format |
57 s. (103 883 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
kuřecí maso
|
cs |
dc.subject |
nutriční hodnoty
|
cs |
dc.subject |
kulinářské úpravy
|
cs |
dc.subject |
složení masa
|
cs |
dc.subject |
produkce kuřecího masa
|
cs |
dc.subject |
chicken meat
|
en |
dc.subject |
nutritional values
|
en |
dc.subject |
culinary preparationes
|
en |
dc.subject |
meat composition
|
en |
dc.subject |
chicken meat production
|
en |
dc.title |
Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího |
|
dc.title.alternative |
Nutritional composition and technological processing of domestic fowl |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Gál, Robert |
|
dc.date.accepted |
2023-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis deals with the production, slaughtering, subdivision of carved meat, quality requirements and processing of chicken meat. Various cooking treatments of the heat treatment of individual parts of the chicken and the technology for the production of chicken meat products are described. The thesis describe the nutritional value of domestic chicken meat and its potential culinary uses. |
|
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Gastronomické technologie |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Gastronomy Technology |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Technologie a hodnocení potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Food Technology and Assessment |
en |
dc.identifier.stag |
64458
|
|
dc.date.submitted |
2023-05-19 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account