Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího |
Autor: |
Lukeštíková, Irena
|
Vedoucí: |
Mlček, Jiří
|
Abstrakt:
|
Práce se zabývá produkcí, jatečnými úpravami, členěním děleného masa, požadavky na jakost a zpracováním kuřecího masa. Jsou popsány různé kuchyňské úpravy tepelného zpracování jednotlivých částí kuřete a technologie výroby kuřecích masných výrobků. Je popsána výživová hodnota masa kura domácího a nové možnosti jeho kulinářského využití. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/53878
|
Datum:
|
2022-12-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Gastronomické technologie |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet