Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího
Autor: Lukeštíková, Irena
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Práce se zabývá produkcí, jatečnými úpravami, členěním děleného masa, požadavky na jakost a zpracováním kuřecího masa. Jsou popsány různé kuchyňské úpravy tepelného zpracování jednotlivých částí kuřete a technologie výroby kuřecích masných výrobků. Je popsána výživová hodnota masa kura domácího a nové možnosti jeho kulinářského využití.
URI: http://hdl.handle.net/10563/53878
Datum: 2022-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Gastronomické technologie


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
lukeštíková_2023_dp.pdf 1.182Mb PDF Zobrazit/otevřít None
lukeštíková_2023_op.pdf 525.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None
lukeštíková_2023_vp.pdf 853.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet