Sledování postmortálních změn jakosti u masa
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Holík, Radek
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T10:57:09Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T10:57:09Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/5289
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na sledování postmortálních změn u vepřového a hovězího masa. Jejím cílem je zkoumání a vyhodnocení kvality masa. Sledování normálního průběhu posmrtných změn, vzniku odchylek a myopatií a jejich podíl na výsledné kvalitě masa. |
cs |
dc.format |
53 s. |
cs |
dc.format.extent |
3595430 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
maso
|
cs |
dc.subject |
posmrtné změny
|
cs |
dc.subject |
myopatie
|
cs |
dc.subject |
kvalita
|
cs |
dc.subject |
meat
|
en |
dc.subject |
after dead changes
|
en |
dc.subject |
myopaties
|
en |
dc.subject |
quality
|
en |
dc.title |
Sledování postmortálních změn jakosti u masa |
cs |
dc.title.alternative |
Study post mortem changes quality of meat |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Valášek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2008-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor work is about after dead changes in pork and beef meat. The aim of this work is research and evaluation of quality of meat. Monitoring of normal process in afterdead changes, creation of variations and myopaties and their part on resulting quality of meat. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7690
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-12 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account