Sledování postmortálních změn jakosti u masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Sledování postmortálních změn jakosti u masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Sledování postmortálních změn jakosti u masa
Autor: Holík, Radek
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na sledování postmortálních změn u vepřového a hovězího masa. Jejím cílem je zkoumání a vyhodnocení kvality masa. Sledování normálního průběhu posmrtných změn, vzniku odchylek a myopatií a jejich podíl na výsledné kvalitě masa.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5289
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 7690


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
holík_2008_bp.pdf 3.428Mb PDF Zobrazit/otevřít
holík_2008_vp.doc 41Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
holík_2008_op.doc 37.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet