Sledování postmortálních změn jakosti u masa
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Sledování postmortálních změn jakosti u masa |
Autor: |
Holík, Radek
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na sledování postmortálních změn u vepřového a hovězího masa. Jejím cílem je zkoumání a vyhodnocení kvality masa. Sledování normálního průběhu posmrtných změn, vzniku odchylek a myopatií a jejich podíl na výsledné kvalitě masa. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/5289
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
7690
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet