Podnikatelský záměr založení nového podniku v oblasti gastronomie

DSpace Repository

Language: English čeština 

Podnikatelský záměr založení nového podniku v oblasti gastronomie

Show simple item record

dc.contributor.advisor Vaculčíková, Zuzana
dc.contributor.author Králová, Zuzana
dc.date.accessioned 2022-07-15T09:24:07Z
dc.date.available 2022-07-15T09:24:07Z
dc.date.issued 2022-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/52067
dc.description.abstract Diplomová práce se soustředí na vytvoření podnikatelského záměru pro nový podnik v oblasti gastronomie. Práce je rozdělena na dvě části. V první části se práce zaměřila na teoretické poznatky v oblasti podnikání, financování podniku, podnikatelského plánu, gastronomie a moderních trendů v gastronomii. V praktické části práce byly zpracovány analýzy vnitřního a vnějšího prostředí a zákazníka pomocí kvalitativního výzkumu. Pomocí provedených analýz byl sestaven projekt založení nového gastronomického provozu. Projekt byl podroben nákladové, časové a rizikové analýze.
dc.format 123 s. (173 707 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject podnikání cs
dc.subject podnikatelský plán cs
dc.subject Sun Restaurant & Coctail bar cs
dc.subject SunyKing House s.r.o cs
dc.subject entrepreneurship en
dc.subject business plan en
dc.subject Sun Restaurant & Cocktail bar en
dc.subject SunyKing House Ltd en
dc.title Podnikatelský záměr založení nového podniku v oblasti gastronomie
dc.title.alternative A Business Plan for Establishing a New Company in the Field of Gastronomy
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Dvorský, Ján
dc.date.accepted 2022-06-15
dc.description.abstract-translated The thesis focuses on the creation of a business plan for a new enterprise in the field of gastronomy. The thesis is divided into two parts. In the first part, the thesis focuses on theoretical knowledge in the field of entrepreneurship, financing of the business, business plan, gastronomy and its modern trends. In the practical part of the thesis, analyses of the internal and external environment take place. Analysis of the customer group using qualitative research is held as well. These analyses are used for establishing a project of a new catering operation. The project was subjected to cost, time and risk analysis.
dc.description.department Ústav podnikové ekonomiky
dc.thesis.degree-discipline Podnikání ve službách cestovního ruchu cs
dc.thesis.degree-discipline Entrepreneurship in Tourism Services en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika podniku a podnikání cs
dc.thesis.degree-program Business Administration and Entrepreneurship en
dc.identifier.stag 61191
dc.date.submitted 2022-04-26


Files in this item

Files Size Format View Description
králová_2022_dp.pdf 3.917Mb PDF View/Open None
králová_2022_op.docx 47.02Kb Unknown View/Open None
králová_2022_vp.docx 47.67Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account