dc.contributor.advisor |
Vaculčíková, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Králová, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2022-07-15T09:24:07Z |
|
dc.date.available |
2022-07-15T09:24:07Z |
|
dc.date.issued |
2022-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/52067
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se soustředí na vytvoření podnikatelského záměru pro nový podnik v oblasti gastronomie. Práce je rozdělena na dvě části. V první části se práce zaměřila na teoretické poznatky v oblasti podnikání, financování podniku, podnikatelského plánu, gastronomie a moderních trendů v gastronomii. V praktické části práce byly zpracovány analýzy vnitřního a vnějšího prostředí a zákazníka pomocí kvalitativního výzkumu. Pomocí provedených analýz byl sestaven projekt založení nového gastronomického provozu. Projekt byl podroben nákladové, časové a rizikové analýze. |
|
dc.format |
123 s. (173 707 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
Sun Restaurant & Coctail bar
|
cs |
dc.subject |
SunyKing House s.r.o
|
cs |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
Sun Restaurant & Cocktail bar
|
en |
dc.subject |
SunyKing House Ltd
|
en |
dc.title |
Podnikatelský záměr založení nového podniku v oblasti gastronomie |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan for Establishing a New Company in the Field of Gastronomy |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Dvorský, Ján |
|
dc.date.accepted |
2022-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis focuses on the creation of a business plan for a new enterprise in the field of gastronomy. The thesis is divided into two parts. In the first part, the thesis focuses on theoretical knowledge in the field of entrepreneurship, financing of the business, business plan, gastronomy and its modern trends. In the practical part of the thesis, analyses of the internal and external environment take place. Analysis of the customer group using qualitative research is held as well. These analyses are used for establishing a project of a new catering operation. The project was subjected to cost, time and risk analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Podnikání ve službách cestovního ruchu |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Entrepreneurship in Tourism Services |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika podniku a podnikání |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Business Administration and Entrepreneurship |
en |
dc.identifier.stag |
61191
|
|
dc.date.submitted |
2022-04-26 |
|