Podnikatelský záměr založení nového podniku v oblasti gastronomie
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Podnikatelský záměr založení nového podniku v oblasti gastronomie |
Autor: |
Králová, Zuzana
|
Vedoucí: |
Vaculčíková, Zuzana
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se soustředí na vytvoření podnikatelského záměru pro nový podnik v oblasti gastronomie. Práce je rozdělena na dvě části. V první části se práce zaměřila na teoretické poznatky v oblasti podnikání, financování podniku, podnikatelského plánu, gastronomie a moderních trendů v gastronomii. V praktické části práce byly zpracovány analýzy vnitřního a vnějšího prostředí a zákazníka pomocí kvalitativního výzkumu. Pomocí provedených analýz byl sestaven projekt založení nového gastronomického provozu. Projekt byl podroben nákladové, časové a rizikové analýze. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/52067
|
Datum:
|
2022-02-11 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav podnikové ekonomiky |
Studijní obor:
|
Podnikání ve službách cestovního ruchu |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet