Analýza marketingové komunikace vybraného pivovaru

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza marketingové komunikace vybraného pivovaru

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kozák, Vratislav
dc.contributor.author Argalášová, Katka
dc.date.accessioned 2022-07-15T09:23:32Z
dc.date.available 2022-07-15T09:23:32Z
dc.date.issued 2022-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/51196
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá analýzou marketingové komunikace minipivovaru Maxmilian, s cílem navrhnout doporučení, které povedou ke zlepšení současného stavu marketingové komunikace. První, teoretická část, obsahuje informace o marketingu, marketingovém a komunikačním mixu a také poznatky z oblasti historie pivovarnictví a výrobě piva. Druhá, praktická část, představuje pivovar, jeho způsob marketingového a komunikačního mixu včetně rozhovoru se zaměstnancem, jehož náplní práce je marketingová komunikace se zákazníky a obchodními partnery. Závěr práce se zabývá návrhy a doporučení na zlepšení marketingové komunikace, které jsou podrobeny časové, nákladové a rizikové analýze.
dc.format 68 s. (86 939 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject marketing cs
dc.subject marketingový mix cs
dc.subject komunikační mix cs
dc.subject minipivovar cs
dc.subject analýza cs
dc.subject marketing en
dc.subject marketing mix en
dc.subject communication mix en
dc.subject microbrewery en
dc.subject analysis en
dc.title Analýza marketingové komunikace vybraného pivovaru
dc.title.alternative An Analysis of Marketing Communication of the Chosen Brewery
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Netopilová, Hana
dc.date.accepted 2022-06-27
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis deals with the analysis of the marketing communication of the microbrewery Maxmilian, with the aim of proposing recommendations that will lead to the improvement of the current state of marketing communication. The first, theoretical part, contains information about marketing, marketing and communication mix as well as knowledge about the history of brewing and beer production. The second, practical part, presents the brewery, its marketing and communication mix, including an interview with an employee whose job is marketing communication with customers and business partners. The thesis concludes with suggestions and recommendations for improving marketing communication, which are subjected to time, cost and risk analysis.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a management podniku cs
dc.thesis.degree-discipline Business Economics and Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 61487
dc.date.submitted 2022-05-19


Files in this item

Files Size Format View Description
argalášová_2022_dp.pdf 6.552Mb PDF View/Open None
argalášová_2022_op.pdf 750.3Kb PDF View/Open None
argalášová_2022_vp.pdf 1.380Mb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account