dc.contributor.advisor |
Kozák, Vratislav
|
|
dc.contributor.author |
Argalášová, Katka
|
|
dc.date.accessioned |
2022-07-15T09:23:32Z |
|
dc.date.available |
2022-07-15T09:23:32Z |
|
dc.date.issued |
2022-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/51196
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou marketingové komunikace minipivovaru Maxmilian, s cílem navrhnout doporučení, které povedou ke zlepšení současného stavu marketingové komunikace. První, teoretická část, obsahuje informace o marketingu, marketingovém a komunikačním mixu a také poznatky z oblasti historie pivovarnictví a výrobě piva. Druhá, praktická část, představuje pivovar, jeho způsob marketingového a komunikačního mixu včetně rozhovoru se zaměstnancem, jehož náplní práce je marketingová komunikace se zákazníky a obchodními partnery. Závěr práce se zabývá návrhy a doporučení na zlepšení marketingové komunikace, které jsou podrobeny časové, nákladové a rizikové analýze. |
|
dc.format |
68 s. (86 939 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
marketing
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
komunikační mix
|
cs |
dc.subject |
minipivovar
|
cs |
dc.subject |
analýza
|
cs |
dc.subject |
marketing
|
en |
dc.subject |
marketing mix
|
en |
dc.subject |
communication mix
|
en |
dc.subject |
microbrewery
|
en |
dc.subject |
analysis
|
en |
dc.title |
Analýza marketingové komunikace vybraného pivovaru |
|
dc.title.alternative |
An Analysis of Marketing Communication of the Chosen Brewery |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Netopilová, Hana |
|
dc.date.accepted |
2022-06-27 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis deals with the analysis of the marketing communication of the microbrewery Maxmilian, with the aim of proposing recommendations that will lead to the improvement of the current state of marketing communication. The first, theoretical part, contains information about marketing, marketing and communication mix as well as knowledge about the history of brewing and beer production. The second, practical part, presents the brewery, its marketing and communication mix, including an interview with an employee whose job is marketing communication with customers and business partners. The thesis concludes with suggestions and recommendations for improving marketing communication, which are subjected to time, cost and risk analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a management podniku |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Business Economics and Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
61487
|
|
dc.date.submitted |
2022-05-19 |
|