dc.contributor.advisor |
Šefčík, Vladimír
|
|
dc.contributor.author |
Jagošová, Dobroslava
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-13T12:37:58Z |
|
dc.date.available |
2010-07-13T12:37:58Z |
|
dc.date.issued |
2006-09-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/506
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce pojednává o tom, jak důležité je místo, úloha hygieny a technologie ptravin v podnikatelském záměru restauračního zařízení. Dozvíme se také co všechno je nutné vykonat, když chceme začít podnikat v gastronomické činnosti, a také s čím musí živnostník při zahájení činnosti, ale i v průběhu činnosti počítat. Veškeré informace budou uvedeny na konkrétním přídadu již existující firmy. |
cs |
dc.format |
85 stran |
cs |
dc.format.extent |
1686508 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatelský záměr
|
cs |
dc.subject |
hygiena
|
cs |
dc.subject |
technologie potravin
|
cs |
dc.subject |
SWOD analýza
|
cs |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
hygiene
|
en |
dc.subject |
food technology
|
en |
dc.subject |
SWOD analysis
|
en |
dc.title |
Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru |
cs |
dc.title.alternative |
Hygiene and Technology in Food Industry |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lošek, Václav |
|
dc.date.accepted |
2006-09-14 |
|
dc.description.abstract-translated |
Main topic of this bachelor work is an important role of hygiena and food technology in the business plan of the gastronomy company. Requirements to start and it's explained how to full fill them. Information delivered in this work are demontrated on case study of the existing gastronomic company. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/143
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
2302
|
|
dc.date.assigned |
2005-10-10 |
|
utb.result.grade |
D |
|