Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru

DSpace Repository

Language: English čeština 

Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru

Show simple item record

dc.contributor.advisor Šefčík, Vladimír
dc.contributor.author Jagošová, Dobroslava
dc.date.accessioned 2010-07-13T12:37:58Z
dc.date.available 2010-07-13T12:37:58Z
dc.date.issued 2006-09-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/506
dc.description.abstract Tato bakalářská práce pojednává o tom, jak důležité je místo, úloha hygieny a technologie ptravin v podnikatelském záměru restauračního zařízení. Dozvíme se také co všechno je nutné vykonat, když chceme začít podnikat v gastronomické činnosti, a také s čím musí živnostník při zahájení činnosti, ale i v průběhu činnosti počítat. Veškeré informace budou uvedeny na konkrétním přídadu již existující firmy. cs
dc.format 85 stran cs
dc.format.extent 1686508 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject podnikatelský záměr cs
dc.subject hygiena cs
dc.subject technologie potravin cs
dc.subject SWOD analýza cs
dc.subject business plan en
dc.subject hygiene en
dc.subject food technology en
dc.subject SWOD analysis en
dc.title Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru cs
dc.title.alternative Hygiene and Technology in Food Industry en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Lošek, Václav
dc.date.accepted 2006-09-14
dc.description.abstract-translated Main topic of this bachelor work is an important role of hygiena and food technology in the business plan of the gastronomy company. Requirements to start and it's explained how to full fill them. Information delivered in this work are demontrated on case study of the existing gastronomic company. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/143 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 2302
dc.date.assigned 2005-10-10
utb.result.grade D


Files in this item

Files Size Format View
jagošová_2006_bp.pdf 1.608Mb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account