Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru |
| Autor: |
Jagošová, Dobroslava
|
| Vedoucí: |
Šefčík, Vladimír
|
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce pojednává o tom, jak důležité je místo, úloha hygieny a technologie ptravin v podnikatelském záměru restauračního zařízení. Dozvíme se také co všechno je nutné vykonat, když chceme začít podnikat v gastronomické činnosti, a také s čím musí živnostník při zahájení činnosti, ale i v průběhu činnosti počítat. Veškeré informace budou uvedeny na konkrétním přídadu již existující firmy. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/506
|
|
Datum:
|
2006-09-04 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
|
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
2302
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet