Zpracování ryb a rybích výrobků
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Pachlová, Vendula
|
|
dc.contributor.author |
Pobořilová, Nikola
|
|
dc.date.accessioned |
2022-07-15T09:23:03Z |
|
dc.date.available |
2022-07-15T09:23:03Z |
|
dc.date.issued |
2021-12-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/50548
|
|
dc.description.abstract |
Ryby patří mezi velkou početnou skupinu živočichů a jejich rozdělení je velice rozmanité, jak podle chemických, tak fyzických vlastnostech. Jejich využití je různorodé a mohou se opracovávat nejrůznějšími způsoby. Podle využité metodiky opracování má konečný výrobek dané vlastnosti a potřebné způsoby uchovávání. Tato práce se zaměřuje především na zmrazené ryby, ale také na konzervované, uzené a výrobky z ryb jako jsou fermentované rybí produkty, surimi a rybí olej. |
|
dc.format |
39 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
ryba
|
cs |
dc.subject |
produkty z ryb
|
cs |
dc.subject |
zpracování ryb
|
cs |
dc.subject |
popis ryb
|
cs |
dc.subject |
fish
|
en |
dc.subject |
fish products
|
en |
dc.subject |
fish processing
|
en |
dc.subject |
description of fish
|
en |
dc.title |
Zpracování ryb a rybích výrobků |
|
dc.title.alternative |
Processing of Fish and Fish Products |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Šenkýřová, Jana |
|
dc.date.accepted |
2022-06-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
Fish belongs to a large group of animals and their division is very diverse, according to both chemicals and physical properties. Their use is varied and they can be processed in different ways. According to the used processing methodology, the final product has the given properties and the necessary storage methods. This work focuses mainly on frozen fish products, but also canned, smoked and fish products such as fermented fish products, surimi and fish oil. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.identifier.stag |
59717
|
|
dc.date.submitted |
2022-05-19 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account