Zpracování ryb a rybích výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zpracování ryb a rybích výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zpracování ryb a rybích výrobků
Autor: Pobořilová, Nikola
Vedoucí: Pachlová, Vendula
Abstrakt: Ryby patří mezi velkou početnou skupinu živočichů a jejich rozdělení je velice rozmanité, jak podle chemických, tak fyzických vlastnostech. Jejich využití je různorodé a mohou se opracovávat nejrůznějšími způsoby. Podle využité metodiky opracování má konečný výrobek dané vlastnosti a potřebné způsoby uchovávání. Tato práce se zaměřuje především na zmrazené ryby, ale také na konzervované, uzené a výrobky z ryb jako jsou fermentované rybí produkty, surimi a rybí olej.
URI: http://hdl.handle.net/10563/50548
Datum: 2021-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
pobořilová_2022_dp.pdf 846.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
pobořilová_2022_op.pdf 837.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None
pobořilová_2022_vp.pdf 830.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet