dc.contributor.advisor |
Buňka, František
|
|
dc.contributor.author |
Loukotová, Lucie
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T08:04:06Z |
|
dc.date.available |
2010-07-21T08:57:20Z |
|
dc.date.issued |
2008-05-16 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/4935
|
|
dc.description.abstract |
Práce se věnuje sestavování potravinových balíčků pro členy Integrovaného záchranného souboru a civilního obyvatelstva pro situace krizových stavů. Jsou zde uvedeny návrhy jednotlivých jídelních lístků, které by měly obyvatelstvu České republiky zajistit vyrovnanou stravu v krizových situacích. Skladba jídelních balíčků vychází z vybraných potravin, které jsou běžnou součástí nabídky jednotlivých maloobchodních řetězců na českém trhu. V práci jsou uvedeny možnosti skladby jídelních lístků pro Integrovaný záchranný systém a pro civilní obyvatelstvo. Varianty jsou sestaveny jak pro situace s možností ohřevu, tak pro situace, kdy možnost ohřevu chybí. Práce se dále zabývá zabezpečením pitného režimu a jsou v ní specifikovány i návrhy balení a distribuce potravinových balíčků do míst krizových situací. |
cs |
dc.format |
116 |
cs |
dc.format.extent |
3967474 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 16.05.2010 |
|
dc.subject |
krizové stavy
|
cs |
dc.subject |
potraviny
|
cs |
dc.subject |
obchodní řetězce
|
cs |
dc.subject |
Integrovaný záchranný systém
|
cs |
dc.subject |
potravinové balíčky
|
cs |
dc.subject |
critical situation
|
en |
dc.subject |
foodstuffs
|
en |
dc.subject |
retail outlet chains
|
en |
dc.subject |
Integrated rescue system
|
en |
dc.subject |
food packets
|
en |
dc.title |
Možnosti zapojení velkoplošných prodejen do stravování obyvatelstva v krizových stavech |
cs |
dc.title.alternative |
Use of retail in boarding of people in crisis situations |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lošek, Václav |
|
dc.date.accepted |
2008-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
My thesis attends to the assemblage of food packets intended for the Integrated rescue squad members and for civilian population in cases of critical situations. The thesis includes designs of particular menus which should ensure well-balanced boarding to the Czech Republic population in critical situations. Each menu composition results from the chosen foodstuffs commonly available at Czech retail outlet chains. Several options of menu designs both for the Integrated rescue squad members and civilian population are presented. The varieties are compiled both for the situations in which the food heating is feasible and those when heating is beyond possibility. Moreover the thesis deals with drinking regime provision and it also contains specific suggestions how to pack the food packets and distribute them to the critical situation locations. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/202
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.rights.auth |
IP |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5200
|
|
dc.date.assigned |
2007-12-05 |
|
utb.result.grade |
B |
|