Marketingová komunikace vlastního podnikatelského záměru
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Stránský, Michal
|
|
dc.contributor.author |
Cimburková, Lucie
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:58:07Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:58:07Z |
|
dc.date.issued |
2020-01-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/49306
|
|
dc.description.abstract |
Práce se zabývá typickými prvky marketingu v gastronomii a snaží se řešit problematiku zejména malých gastronomických podniků, které nemají dostatečné prostředky na realizování vlastních marketingových aktivit. V teoretické části jsou definovány základní termíny jako marketing, gastronomie a komunikační mix a následně vytyčen vztah mezi nimi a oblastí gastronomie. Praktická část poté přináší SWOT a PEST analýzy konkrétní cukrářské značky Tornádo Luuu a následně se snaží zodpovědět otázky týkající se současné komunikace značky pomocí výzkumu. |
|
dc.format |
63 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Marketing
|
cs |
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
komunikační mix
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
PEST ana-lýza
|
cs |
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
lokální podnik
|
cs |
dc.subject |
Marketing
|
en |
dc.subject |
Gastronomy
|
en |
dc.subject |
Marketing Mix
|
en |
dc.subject |
Communication Mix
|
en |
dc.subject |
SWOT Analyse
|
en |
dc.subject |
PEST Analyse
|
en |
dc.subject |
Business
|
en |
dc.subject |
Local Business
|
en |
dc.title |
Marketingová komunikace vlastního podnikatelského záměru |
|
dc.title.alternative |
Marketing Communication of Author's Own Business Plan |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Gartnerová, Eva |
|
dc.date.accepted |
2020-08-31 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis presents typical elements of marketing in gastronomy and tries to solve the problems of small gastronomical businesses, which usually don't have adequate resources to realize their own marketing activities. In the theoretical part there are defined terms such as Marketing, Gastronomy, Communication Mix and the relationship between them and gastronomy. The practical part presents SWOT and PEST analysis of a concrete pastry brand Tornádo Luuu and after that answers some questions about the present brand communication using some tools of marketing research. |
|
dc.description.department |
Ústav marketingových komunikací |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Marketingové komunikace |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Communications |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Mediální a komunikační studia |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Media and Communication Studies |
en |
dc.identifier.stag |
56537
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2020-08-10 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account