Marketingová komunikace vlastního podnikatelského záměru

DSpace Repository

Language: English čeština 

Marketingová komunikace vlastního podnikatelského záměru

Show simple item record

dc.contributor.advisor Stránský, Michal
dc.contributor.author Cimburková, Lucie
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:58:07Z
dc.date.available 2021-07-26T10:58:07Z
dc.date.issued 2020-01-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/49306
dc.description.abstract Práce se zabývá typickými prvky marketingu v gastronomii a snaží se řešit problematiku zejména malých gastronomických podniků, které nemají dostatečné prostředky na realizování vlastních marketingových aktivit. V teoretické části jsou definovány základní termíny jako marketing, gastronomie a komunikační mix a následně vytyčen vztah mezi nimi a oblastí gastronomie. Praktická část poté přináší SWOT a PEST analýzy konkrétní cukrářské značky Tornádo Luuu a následně se snaží zodpovědět otázky týkající se současné komunikace značky pomocí výzkumu.
dc.format 63
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Marketing cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject marketingový mix cs
dc.subject komunikační mix cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject PEST ana-lýza cs
dc.subject podnikání cs
dc.subject lokální podnik cs
dc.subject Marketing en
dc.subject Gastronomy en
dc.subject Marketing Mix en
dc.subject Communication Mix en
dc.subject SWOT Analyse en
dc.subject PEST Analyse en
dc.subject Business en
dc.subject Local Business en
dc.title Marketingová komunikace vlastního podnikatelského záměru
dc.title.alternative Marketing Communication of Author's Own Business Plan
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Gartnerová, Eva
dc.date.accepted 2020-08-31
dc.description.abstract-translated The thesis presents typical elements of marketing in gastronomy and tries to solve the problems of small gastronomical businesses, which usually don't have adequate resources to realize their own marketing activities. In the theoretical part there are defined terms such as Marketing, Gastronomy, Communication Mix and the relationship between them and gastronomy. The practical part presents SWOT and PEST analysis of a concrete pastry brand Tornádo Luuu and after that answers some questions about the present brand communication using some tools of marketing research.
dc.description.department Ústav marketingových komunikací
dc.thesis.degree-discipline Marketingové komunikace cs
dc.thesis.degree-discipline Marketing Communications en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Mediální a komunikační studia cs
dc.thesis.degree-program Media and Communication Studies en
dc.identifier.stag 56537
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2020-08-10


Files in this item

Files Size Format View Description
cimburková_2020_dp.pdf 2.351Mb PDF View/Open None
cimburková_2020_op.doc 152Kb Unknown View/Open None
cimburková_2020_vp.doc 152.5Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account