In-store rádio Bistrotéky Valachy
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Bačuvčík, Radim
|
|
dc.contributor.author |
Trávníčková, Lenka
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:58:04Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:58:04Z |
|
dc.date.issued |
2020-01-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/49247
|
|
dc.description.abstract |
Tato diplomová práce je zaměřena na využití hudby v obchodním prostředí. Zkoumá celý proces zavádění in-store rádia v Bistrotéce Valachy. Cílem je popsat kroky, které předchází zavedení, kroky, které jsou součástí reálného zavádění řešení, a situaci, která následuje po zavedení. Druhým cílem je zjištění vnímání in-store rádia zákazníky Bistrotéky Valachy. Teoretická část je rozdělena na dvě části. První se věnuje hudbě obecně, druhá pak konkrétně hudbě v obchodním prostředí. Praktická část se soustředí na proces zavedení in-store rádia a na vnímání in-store rádia zákazníky Bistrotéky Valachy. V této práci je použit kvalitativní i kvantitativní výzkum. Kvalitativní výzkum je reprezentován případovou studií a individuálním rozhovorem se scénářem a kvantitativní výzkum osobním dotazováním. |
|
dc.format |
86 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
hudba
|
cs |
dc.subject |
obchodní prostředí
|
cs |
dc.subject |
in-store rádio
|
cs |
dc.subject |
zákazníci
|
cs |
dc.subject |
music
|
en |
dc.subject |
business environment
|
en |
dc.subject |
in-store radio
|
en |
dc.subject |
customers
|
en |
dc.title |
In-store rádio Bistrotéky Valachy |
|
dc.title.alternative |
In-store Radio in Bistroteka Valachy |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Šikl-Burešová, Eva |
|
dc.date.accepted |
2020-09-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
This diploma thesis is focused on music in the business environment. It examines the whole process of implementation of in-store radio to Bistroteka Valachy. The aim of this thesis is to describe steps before and during implementation and mention the condition after implementation the radio. The other aim of this thesis is to analyse the perception and attitude of music in all areas of Bistroteka Valachy by customers. The theoretical part is divided into section about music and music in business environment. The practical part is focused on the process of implementation of in-store radio to Bistroteka Valachy and the perception of music in Bistroteka Valachy by customers. In this thesis, the qualitative and also quantitative research is used. The qualitative research is represented by the case study and individual interview with scenario and the quantitative research is represented by personal questioning. |
|
dc.description.department |
Ústav marketingových komunikací |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Marketingové komunikace |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Communications |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
Mgr. |
|
dc.thesis.degree-program |
Mediální a komunikační studia |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Media and Communication Studies |
en |
dc.identifier.stag |
56438
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2020-08-10 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account