Analýza konkurenceschopnosti pivovaru Chomout
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kozák, Vratislav
|
|
dc.contributor.author |
Mládková, Pavla
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:57:49Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:57:49Z |
|
dc.date.issued |
2020-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/48893
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu konkurenceschopnosti minipivovaru Chomout, jejímž cílem je navrhnout doporučení pro zlepšení konkurenceschopnosti a vztahů se zákazníky. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou zpracovány poznatky o konkurenci a konkurenceschopnosti, dále vybrané marketingové metody a vývoj pivovarnictví a rozvoj minipivovarů v ČR. Praktická část se zabývá SWOT analýzou, PEST analýzou nebo analýzou konkurence. V závěru práce jsou navržena doporučení, která jsou zaměřena především na zavedení rozvozu piva, pořádání akcí k výročí založení pivovaru a zlepšení marketingové komunikace. |
|
dc.format |
74 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
konkurenceschopnost
|
cs |
dc.subject |
konkurence
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
minipivovar
|
cs |
dc.subject |
competitiveness
|
en |
dc.subject |
competition
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
PEST analysis
|
en |
dc.subject |
microbrewery
|
en |
dc.title |
Analýza konkurenceschopnosti pivovaru Chomout |
|
dc.title.alternative |
Analysis of the Competitiveness of the Brewery Chomout |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bejtkovský, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2020-07-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis is focused on the analysis of the competitiveness microbrewery Chomout, whose aim is to propose recommendations to improve competitiveness and customer relations. The thesis is divided into two parts. In theoretical part are processed knowledge about competition and competitiveness further selected marketing methods and development of brewing and microbreweries in the Czech Republic. Practical part deals with SWOT analysis, PEST analysis or competition analysis. At the end of the thesis are proposed recommendations which are focused especially for the introduction of beer delivery, organizing events to mark the anniversary of the brewery and improving marketing communication. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
55702
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2020-05-30 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account