Analýza konkurenceschopnosti pivovaru Chomout

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza konkurenceschopnosti pivovaru Chomout

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kozák, Vratislav
dc.contributor.author Mládková, Pavla
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:57:49Z
dc.date.available 2021-07-26T10:57:49Z
dc.date.issued 2020-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/48893
dc.description.abstract Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu konkurenceschopnosti minipivovaru Chomout, jejímž cílem je navrhnout doporučení pro zlepšení konkurenceschopnosti a vztahů se zákazníky. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou zpracovány poznatky o konkurenci a konkurenceschopnosti, dále vybrané marketingové metody a vývoj pivovarnictví a rozvoj minipivovarů v ČR. Praktická část se zabývá SWOT analýzou, PEST analýzou nebo analýzou konkurence. V závěru práce jsou navržena doporučení, která jsou zaměřena především na zavedení rozvozu piva, pořádání akcí k výročí založení pivovaru a zlepšení marketingové komunikace.
dc.format 74 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject konkurenceschopnost cs
dc.subject konkurence cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject PEST analýza cs
dc.subject minipivovar cs
dc.subject competitiveness en
dc.subject competition en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject PEST analysis en
dc.subject microbrewery en
dc.title Analýza konkurenceschopnosti pivovaru Chomout
dc.title.alternative Analysis of the Competitiveness of the Brewery Chomout
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Bejtkovský, Jiří
dc.date.accepted 2020-07-13
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis is focused on the analysis of the competitiveness microbrewery Chomout, whose aim is to propose recommendations to improve competitiveness and customer relations. The thesis is divided into two parts. In theoretical part are processed knowledge about competition and competitiveness further selected marketing methods and development of brewing and microbreweries in the Czech Republic. Practical part deals with SWOT analysis, PEST analysis or competition analysis. At the end of the thesis are proposed recommendations which are focused especially for the introduction of beer delivery, organizing events to mark the anniversary of the brewery and improving marketing communication.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Management and economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 55702
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2020-05-30


Files in this item

Files Size Format View Description
mládková_2020_dp.pdf 2.417Mb PDF View/Open None
mládková_2020_op.docx 22.80Kb Unknown View/Open None
mládková_2020_vp.docx 30.90Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account