Analýza výrobního procesu ve firmě Templářské sklepy Čejkovice
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Briš, Petr
|
|
dc.contributor.author |
Hnidák, Pavel
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:57:46Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:57:46Z |
|
dc.date.issued |
2020-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/48828
|
|
dc.description.abstract |
Tématem bakalářské práce je analýza výrobního procesu ve firmě Templářské sklepy Čejkovice, která se zabývá výrobou révového vína. Cílem této bakalářské práce je na základě zjištěných nedostatků navrhnout opatření, která povedou ke zlepšení výrobního procesu. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na průzkum literárních pramenů v oblasti výroby a řízení výroby, průmyslového inženýrství a ergonomie. Dále teoretická část popisuje využité analytické metody a teoretické informace z oboru vinařství. Praktická část se zabývá představením společnosti, jejím výrobkovým portfoliem, SWOT analýzou a analýzou současného stavu vybraného výrobního procesu. V poslední části bakalářské práce jsou uvedeny nedostatky a návrhy na zlepšení a zefektivnění výrobního procesu společnosti. |
|
dc.format |
88 s. (113 522 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
výrobní proces
|
cs |
dc.subject |
řízení výroby
|
cs |
dc.subject |
průmyslové inženýrství
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
analytické metody
|
cs |
dc.subject |
vinařství
|
cs |
dc.subject |
production process
|
en |
dc.subject |
production management
|
en |
dc.subject |
industrial engineering
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
analytical methods
|
en |
dc.subject |
viticulture
|
en |
dc.title |
Analýza výrobního procesu ve firmě Templářské sklepy Čejkovice |
|
dc.title.alternative |
Analysis of the Production Process in Company Templářské sklepy Čejkovice |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Ondra, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2020-07-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
The topic of my bachelor thesis is an analysis of the manufacturing proces in the company Templářské sklepy Čejkovice which produces grape wine. The aim of this thesis is to propose some measures leading to improvement of manufacturing proces on the ground of finding deficiencies. It is divided into a theoretical and a practical part. The theoretical part is focused on the research of literary sources concerning the field of production and production management, industrial engineering and ergonomics. Further on you can find here the employed analytical methods and theoretical information from the branch of viticulture. The practical part deals with the company, its product portfolio, SWOT analysis and the current analysis of the chosen manufacturing proces. The deficiencies are mentioned in the last part of my thesis and there are also proposals how to improve and increase the efficiency of manufacturing proces of the company. |
|
dc.description.department |
Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Řízení výroby a kvality |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Systémové inženýrství a informatika |
cs |
dc.thesis.degree-program |
System Engineering and Informatics |
en |
dc.identifier.stag |
55619
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2020-06-24 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account