dc.contributor.advisor |
Valášek, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Kočař, Filip
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T06:20:16Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T06:20:16Z |
|
dc.date.issued |
2009-06-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/4858
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce teoreticky popisuje a vysvětluje výrobu lihovin a jsou v ní uvedeny i hlavní legislativní aspekty, které se zabývají podstatou, výrobou a distribucí lihovin. První část práce je zaměřena na historii a samotnou výrobu lihovin. Druhá polovina se za-měřuje na legislativní rámec probírané problematiky a její dopad v praktickém životě ob-čanů, jak v České republice, tak i v EU. Závěrem uvádím možné úpravy, zlepšení a doporučení v oblasti studované problematiky |
cs |
dc.format |
50 s. |
cs |
dc.format.extent |
1367483 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
lihoviny
|
cs |
dc.subject |
legislativa
|
cs |
dc.subject |
doporučení k dané problematice
|
cs |
dc.subject |
legislation
|
en |
dc.subject |
recommendation related to the subject of this study
|
en |
dc.title |
Výroba lihovin a její legislativní aspekty |
cs |
dc.title.alternative |
Production of spirits and aspects of legislation. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rop, Otakar |
|
dc.date.accepted |
2007-06-29 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor work describe and explain the production of spirits from the theoretical point of view. I also mention the main aspects of legislation which are related to the subject of production and distribution of spirits. The first part focuses on the history of spirits and its production itself. The second part talks about the legislature which is related to this subject and its impact on the people in the czech republic and in all eu. In conclusion I talk about possible changes, improvements and recommendations in the area of this study. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5234
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
B |
|