Výroba lihovin a její legislativní aspekty

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výroba lihovin a její legislativní aspekty

Show simple item record

dc.contributor.advisor Valášek, Pavel
dc.contributor.author Kočař, Filip
dc.date.accessioned 2010-07-16T06:20:16Z
dc.date.available 2010-07-16T06:20:16Z
dc.date.issued 2009-06-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/4858
dc.description.abstract Tato bakalářská práce teoreticky popisuje a vysvětluje výrobu lihovin a jsou v ní uvedeny i hlavní legislativní aspekty, které se zabývají podstatou, výrobou a distribucí lihovin. První část práce je zaměřena na historii a samotnou výrobu lihovin. Druhá polovina se za-měřuje na legislativní rámec probírané problematiky a její dopad v praktickém životě ob-čanů, jak v České republice, tak i v EU. Závěrem uvádím možné úpravy, zlepšení a doporučení v oblasti studované problematiky cs
dc.format 50 s. cs
dc.format.extent 1367483 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject lihoviny cs
dc.subject legislativa cs
dc.subject doporučení k dané problematice cs
dc.subject legislation en
dc.subject recommendation related to the subject of this study en
dc.title Výroba lihovin a její legislativní aspekty cs
dc.title.alternative Production of spirits and aspects of legislation. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2007-06-29
dc.description.abstract-translated This bachelor work describe and explain the production of spirits from the theoretical point of view. I also mention the main aspects of legislation which are related to the subject of production and distribution of spirits. The first part focuses on the history of spirits and its production itself. The second part talks about the legislature which is related to this subject and its impact on the people in the czech republic and in all eu. In conclusion I talk about possible changes, improvements and recommendations in the area of this study. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5234
dc.date.assigned 2007-01-08
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
kočař_2007_bp.pdfBlocked 1.304Mb PDF View/Open
kočař_2007_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word View/Open
kočař_2007_op.doc 37Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account