Výroba lihovin a její legislativní aspekty

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroba lihovin a její legislativní aspekty

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba lihovin a její legislativní aspekty
Autor: Kočař, Filip
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Tato bakalářská práce teoreticky popisuje a vysvětluje výrobu lihovin a jsou v ní uvedeny i hlavní legislativní aspekty, které se zabývají podstatou, výrobou a distribucí lihovin. První část práce je zaměřena na historii a samotnou výrobu lihovin. Druhá polovina se za-měřuje na legislativní rámec probírané problematiky a její dopad v praktickém životě ob-čanů, jak v České republice, tak i v EU. Závěrem uvádím možné úpravy, zlepšení a doporučení v oblasti studované problematiky
URI: http://hdl.handle.net/10563/4858
Datum: 2009-06-04
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 5234


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kočař_2007_bp.pdfZablokované 1.304Mb PDF
kočař_2007_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kočař_2007_op.doc 37Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet