Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kozák, Vratislav
dc.contributor.author Šilerová, Barbora
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:54:51Z
dc.date.available 2021-07-26T10:54:51Z
dc.date.issued 2020-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/48468
dc.description.abstract Diplomová práce se zabývá problematikou kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo. Cílem práce je analyzovat úroveň stávajících služeb restauračního zařízení a následně navrhnout projekt, který eliminuje jeho zjištěné nedostatky. Diplomová práce je rozčleněna na část teoretickou a praktickou. Teoretická část je věnována literární rešerši vztahující se k marketingu služeb, gastronomii, restauračnímu stravování, vybraným marketingovým situačním analýzám a marketingovému výzkumu. Obsahem praktické části je charakteristika restaurace Dobré Hnízdo a následná analýza stávající nabídky služeb prostřednictvím vybraných marketingových analýz a dotazníkového šetření. Na základě provedených analýz a výsledků dotazníkového šetření je v závěru zpracován projekt vedoucí ke zvýšení kvality poskytovaných služeb daného restauračního zařízení. Navržený projekt je podroben časové, nákladové a rizikové analýze.
dc.format 139 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject služby cs
dc.subject marketing služeb cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject restaurace cs
dc.subject kvalita cs
dc.subject services en
dc.subject marketing of services en
dc.subject gastronomy en
dc.subject restaurant en
dc.subject quality en
dc.title Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo
dc.title.alternative The Project of Increasing the Quality of Services Provided by the Restaurant Dobré Hnízdo
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Gregar, Aleš
dc.date.accepted 2020-07-07
dc.description.abstract-translated This diploma thesis deals with an issue of quality of services provided by the Dobré Hnízdo restaurant. The aim of the thesis is to analyse the quality of current services of the restaurant and to propose a project, which eliminates its shortcomings. The diploma thesis is divided into theoretical and practical part. The theoretical part is devoted to a literary search related to the general definition of marketing of services, gastronomy, restaurant gastronomy, selected marketing situational analyses and marketing research. The content of the practical part is the characteristic of the Dobré Hnízdo restaurant and the subsequent analysis of the current range of services through selected marketing analyses and questionnaire survey. Based on the performed analyses and the results of the questionnaire survey, a project is proposed for increasing the quality of services provided by the Dobré Hnízdo restaurant. The proposed project is subjected to time, cost and risk analysis.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Management a marketing, specializace Design management cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Marketing, Specialization: Design Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 55118
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2020-06-17


Files in this item

Files Size Format View Description
šilerová_2020_dp.pdf 4.997Mb PDF View/Open None
šilerová_2020_op.docx 32.41Kb Unknown View/Open None
šilerová_2020_vp.docx 33.06Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account