Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo |
Autor: |
Šilerová, Barbora
|
Vedoucí: |
Kozák, Vratislav
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá problematikou kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo. Cílem práce je analyzovat úroveň stávajících služeb restauračního zařízení a následně navrhnout projekt, který eliminuje jeho zjištěné nedostatky. Diplomová práce je rozčleněna na část teoretickou a praktickou. Teoretická část je věnována literární rešerši vztahující se k marketingu služeb, gastronomii, restauračnímu stravování, vybraným marketingovým situačním analýzám a marketingovému výzkumu. Obsahem praktické části je charakteristika restaurace Dobré Hnízdo a následná analýza stávající nabídky služeb prostřednictvím vybraných marketingových analýz a dotazníkového šetření. Na základě provedených analýz a výsledků dotazníkového šetření je v závěru zpracován projekt vedoucí ke zvýšení kvality poskytovaných služeb daného restauračního zařízení. Navržený projekt je podroben časové, nákladové a rizikové analýze. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/48468
|
Datum:
|
2020-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav managementu a marketingu |
Studijní obor:
|
Management a marketing, specializace Design management |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
55118
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet