1. Teoretická část: Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989 2. Praktická část: Corporate design pizzerie Vito
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Illík, Rostislav
|
|
dc.contributor.author |
Slováčková, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T06:06:41Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T06:06:41Z |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/4822
|
|
dc.description.abstract |
Tématem této bakalářské práce jsou vizuální styly restauračních zařízení v České republice po roce 1989. První část je nahlédnutím na historii pohostinství a vývoj vizuálního stylu restauračního zařízení. Druhá část je věnována celkovému pohledu na corporate design v restauračním zařízení a některé jeho části, logotyp, reklama v tisku a jednotlivé podoby tištěné propagace v restauračních zařízení. Třetí část je zaměřená na vizuální styly restauračních zařízení u nás. Čtvrtá a zároveň poslední část je pohledem a srovnáním vizuálních stylů konkrétních restauračních zařízení u nás. |
cs |
dc.format |
44 s., 13 s obr. příloh. |
cs |
dc.format.extent |
2260633 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
vizuální styl
|
cs |
dc.subject |
propagace
|
cs |
dc.subject |
reklama
|
cs |
dc.subject |
pohostinství
|
cs |
dc.subject |
restaurační zařízení
|
cs |
dc.subject |
design
|
en |
dc.subject |
advertising
|
en |
dc.subject |
advert
|
en |
dc.subject |
promotion
|
en |
dc.subject |
hotel industry
|
en |
dc.subject |
restaurant arrangement
|
en |
dc.title |
1. Teoretická část: Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989 2. Praktická část: Corporate design pizzerie Vito |
cs |
dc.title.alternative |
Corporate design of restaurant arrangement in Czech Republic after 1989 |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Eliška, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2007-08-29 |
|
dc.description.abstract-translated |
The subjekt of this theoretical bachelor thesis is corporate design of restaurant arrangement in Czech Republic after 1989. The first part is insight of history of hotel industry and development of corporate design of restaurant arrangement. The second part is paid to overall view on corporate design of restaurant arrangement and its parts, logotyp, press advertising and particular form of printed advertisment in restaurant arrangement. The third part is aimed at corporate design of restaurant arrangement in the Czech Republic. Fourth and the last part is a confrontation and veiw on corporate design of restaurant arrangement in Czech Republic. |
en |
dc.description.department |
Ústav reklamní fotografie a grafiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/129
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Multimedia a design - Grafický design |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Multimedia and Design - Graphic Design |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
BcA. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Výtvarná umění |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Fine Arts |
en |
dc.identifier.stag |
3027
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-15 |
|
utb.result.grade |
C |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account