1. Teoretická část: Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989 2. Praktická část: Corporate design pizzerie Vito

DSpace Repository

Language: English čeština 

1. Teoretická část: Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989 2. Praktická část: Corporate design pizzerie Vito

Show simple item record

dc.contributor.advisor Illík, Rostislav
dc.contributor.author Slováčková, Jana
dc.date.accessioned 2010-07-16T06:06:41Z
dc.date.available 2010-07-16T06:06:41Z
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/4822
dc.description.abstract Tématem této bakalářské práce jsou vizuální styly restauračních zařízení v České republice po roce 1989. První část je nahlédnutím na historii pohostinství a vývoj vizuálního stylu restauračního zařízení. Druhá část je věnována celkovému pohledu na corporate design v restauračním zařízení a některé jeho části, logotyp, reklama v tisku a jednotlivé podoby tištěné propagace v restauračních zařízení. Třetí část je zaměřená na vizuální styly restauračních zařízení u nás. Čtvrtá a zároveň poslední část je pohledem a srovnáním vizuálních stylů konkrétních restauračních zařízení u nás. cs
dc.format 44 s., 13 s obr. příloh. cs
dc.format.extent 2260633 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject vizuální styl cs
dc.subject propagace cs
dc.subject reklama cs
dc.subject pohostinství cs
dc.subject restaurační zařízení cs
dc.subject design en
dc.subject advertising en
dc.subject advert en
dc.subject promotion en
dc.subject hotel industry en
dc.subject restaurant arrangement en
dc.title 1. Teoretická část: Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989 2. Praktická část: Corporate design pizzerie Vito cs
dc.title.alternative Corporate design of restaurant arrangement in Czech Republic after 1989 en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Eliška, Jiří
dc.date.accepted 2007-08-29
dc.description.abstract-translated The subjekt of this theoretical bachelor thesis is corporate design of restaurant arrangement in Czech Republic after 1989. The first part is insight of history of hotel industry and development of corporate design of restaurant arrangement. The second part is paid to overall view on corporate design of restaurant arrangement and its parts, logotyp, press advertising and particular form of printed advertisment in restaurant arrangement. The third part is aimed at corporate design of restaurant arrangement in the Czech Republic. Fourth and the last part is a confrontation and veiw on corporate design of restaurant arrangement in Czech Republic. en
dc.description.department Ústav reklamní fotografie a grafiky cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/129 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Multimedia a design - Grafický design cs
dc.thesis.degree-discipline Multimedia and Design - Graphic Design en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications en
dc.thesis.degree-name BcA. cs
dc.thesis.degree-program Výtvarná umění cs
dc.thesis.degree-program Fine Arts en
dc.identifier.stag 3027
dc.date.assigned 2007-01-15
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
slováčková_2007_bp.pdf 2.155Mb PDF View/Open
slováčková_2007_vp.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open
slováčková_2007_op.doc 44.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account