1. Teoretická část: Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989 2. Praktická část: Corporate design pizzerie Vito
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
1. Teoretická část: Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989 2. Praktická část: Corporate design pizzerie Vito |
Autor: |
Slováčková, Jana
|
Vedoucí: |
Illík, Rostislav
|
Abstrakt:
|
Tématem této bakalářské práce jsou vizuální styly restauračních zařízení v České republice po roce 1989. První část je nahlédnutím na historii pohostinství a vývoj vizuálního stylu restauračního zařízení. Druhá část je věnována celkovému pohledu na corporate design v restauračním zařízení a některé jeho části, logotyp, reklama v tisku a jednotlivé podoby tištěné propagace v restauračních zařízení. Třetí část je zaměřená na vizuální styly restauračních zařízení u nás. Čtvrtá a zároveň poslední část je pohledem a srovnáním vizuálních stylů konkrétních restauračních zařízení u nás. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/4822
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav reklamní fotografie a grafiky |
Studijní obor:
|
Multimedia a design - Grafický design |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
3027
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet