dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Orságová, Renata
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T02:51:33Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T02:51:33Z |
|
dc.date.issued |
2007-06-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/4777
|
|
dc.description.abstract |
Práce je zaměřena na technologii výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho zrání. Jsou zde uvedeny poznatky z odborných článků a knih pro technologické procesy jeho výroby. Cílem práce je srovnání Čedaru s jinými tvrdými sýry, popis biochemie zrání a jakosti Čedaru z pohledu senzorického, chemického složení |
cs |
dc.format |
66 s., 6 s. obr. příloh. |
cs |
dc.format.extent |
62262 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Čedar
|
cs |
dc.subject |
čedarizace
|
cs |
dc.subject |
zrání
|
cs |
dc.subject |
biochemie
|
cs |
dc.subject |
Cheddar
|
en |
dc.subject |
cheddaring
|
en |
dc.subject |
maturation
|
en |
dc.subject |
biochemistry
|
en |
dc.title |
Technologie výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho výroby |
cs |
dc.title.alternative |
Technology of production Cheddar cheese and biochemical processes during his maturation |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Březina, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2007-06-18 |
|
dc.description.abstract-translated |
This work is about technology of production Cheddar cheese and biochemical processes during his maturation. There are showed knowledges of special books and articles for technological process his production. The object of this work is compare Cheddar cheese with any other types of hard cheeses, description biochemistry of maturation and quality of Cheddar cheese connectioned with sensorial, chemical constitution |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5419
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
A |
|