Technologie výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho výroby
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Technologie výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho výroby |
Autor: |
Orságová, Renata
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Práce je zaměřena na technologii výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho zrání. Jsou zde uvedeny poznatky z odborných článků a knih pro technologické procesy jeho výroby. Cílem práce je srovnání Čedaru s jinými tvrdými sýry, popis biochemie zrání a jakosti Čedaru z pohledu senzorického, chemického složení |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/4777
|
Datum:
|
2007-06-04 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
5419
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet