Charakteristika surovin v asijské gastronomii
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Ondrášová, Monika
|
|
dc.contributor.author |
Pakhofferová, Tereza
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:17:54Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:17:54Z |
|
dc.date.issued |
2020-12-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/47188
|
|
dc.description.abstract |
V této bakalářské práci jsem se zaměřila na charakteristiku surovin asijské gastronomie, vybraných výrobků a využití některých vybraných surovin a výrobků. V prvních čtyřech kapitolách se zabývám charakteristikou surovin, jejich botanickým popisem, pěstováním a příklady z odvětví využití. V páté kapitole jsou uvedeny příklady některých výrobků této gastronomie. V příloze jsou pak uvedeny konkrétní recepty jako příklady využití některých surovin. |
|
dc.format |
73 s. 90 992 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
suroviny asijské gastronomie
|
cs |
dc.subject |
asijská gastronomie
|
cs |
dc.subject |
koření
|
cs |
dc.subject |
tropické ovoce
|
cs |
dc.subject |
tropická zelenina
|
cs |
dc.subject |
řasy
|
cs |
dc.subject |
chilli
|
cs |
dc.subject |
luštěniny
|
cs |
dc.subject |
houby
|
cs |
dc.subject |
fermentované výrobky
|
cs |
dc.subject |
omáčky
|
cs |
dc.subject |
kimči
|
cs |
dc.subject |
Raw Asian cuisine
|
en |
dc.subject |
Asian cuisine
|
en |
dc.subject |
spices
|
en |
dc.subject |
tropical fruits
|
en |
dc.subject |
tropical vegetables
|
en |
dc.subject |
seaweed
|
en |
dc.subject |
chilli
|
en |
dc.subject |
beans
|
en |
dc.subject |
mushrooms
|
en |
dc.subject |
fermented products
|
en |
dc.subject |
sauces
|
en |
dc.subject |
kimch
|
en |
dc.title |
Charakteristika surovin v asijské gastronomii |
|
dc.title.alternative |
Characteristic of raw materials in Asian gastronomy |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Velichová, Helena |
|
dc.date.accepted |
2021-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
In this bachelor's thesis, I focused on the characteristics of raw materials of Asian gastronomy, selected products, and the use of some selected raw material products. In the first four chapters I deal with the characteristics of raw materials, their botanical description, cultivation and examples from the use industry. The fifth chapter gives examples of some products of this gastronomy. The appendix then lists specific recipes as examples of the use of some ingredients. |
|
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.identifier.stag |
59421
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2021-05-21 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account