Charakteristika surovin v asijské gastronomii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Charakteristika surovin v asijské gastronomii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Charakteristika surovin v asijské gastronomii
Autor: Pakhofferová, Tereza
Vedoucí: Ondrášová, Monika
Abstrakt: V této bakalářské práci jsem se zaměřila na charakteristiku surovin asijské gastronomie, vybraných výrobků a využití některých vybraných surovin a výrobků. V prvních čtyřech kapitolách se zabývám charakteristikou surovin, jejich botanickým popisem, pěstováním a příklady z odvětví využití. V páté kapitole jsou uvedeny příklady některých výrobků této gastronomie. V příloze jsou pak uvedeny konkrétní recepty jako příklady využití některých surovin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47188
Datum: 2020-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 59421


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
pakhofferová_2021_dp.pdf 3.657Mb PDF Zobrazit/otevřít None
pakhofferová_2021_op.pdf 282.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None
pakhofferová_2021_vp.pdf 848.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet