dc.contributor.advisor |
Káčerková, Eliška
|
|
dc.contributor.author |
Valerová, Helena
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:17:50Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:17:50Z |
|
dc.date.issued |
2021-01-29 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/47085
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá sociální sítí Instagram, jako nástrojem marketingové komunikace restaurace. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy jako marketing, online marketing, sociální média a Instagram. Součástí je i metodika výzkumu, která zahrnuje cíl, účel práce a stanovení výzkumných otázek. Praktická část se zabývá představením vybrané restaurace, vyhodnocením výzkumu v podobě kvantitativního a kvalitativního šetření a zodpovězením výzkumných otázek. Nachází se zde také doporučení a návrhy pro zlepšení komunikace restaurace. |
|
dc.format |
57 s. (89 061 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
marketing
|
cs |
dc.subject |
marketingová komunikace
|
cs |
dc.subject |
komunikace
|
cs |
dc.subject |
online marketing
|
cs |
dc.subject |
marketing na sociálních sítí
|
cs |
dc.subject |
sociální sítě
|
cs |
dc.subject |
Instagram
|
cs |
dc.subject |
restaurace
|
cs |
dc.subject |
marketingový nástroj
|
cs |
dc.subject |
marketing
|
en |
dc.subject |
marketing communication
|
en |
dc.subject |
communication
|
en |
dc.subject |
online marketing
|
en |
dc.subject |
social media marketing
|
en |
dc.subject |
social media
|
en |
dc.subject |
Instagram
|
en |
dc.subject |
restaurant
|
en |
dc.subject |
marketing tool
|
en |
dc.title |
Instagram jako nástroj marketingové komunikace restaurace |
|
dc.title.alternative |
Instagram as a Marketing Communication Tool of the Restaurant |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Jermakov, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2021-05-24 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis is about social network Instagram as a tool of marketing communication of restaurant. The theoretical part defines the basic terms such as marketing, online marketing, social media and Instagram. It also includes research methodology, which defines objectives, purpose of the thesis and research questions. The practical part deals with the introduction of a selected restaurant, the evaluation of quantitative and qualitative research and answering research questions. In this part is also recommendations and suggestions for improving the restaurant's communication. |
|
dc.description.department |
Ústav marketingových komunikací |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Marketingové komunikace |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Communications |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Mediální a komunikační studia |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Media and Communication Studies |
en |
dc.identifier.stag |
59293
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2021-04-23 |
|