Žíznivá Kafárna: A Business Plan

DSpace Repository

Language: English čeština 

Žíznivá Kafárna: A Business Plan

Show simple item record

dc.contributor.advisor Dokulil, Jiří
dc.contributor.author Lagová, Terezie
dc.date.accessioned 2021-07-26T07:17:42Z
dc.date.available 2021-07-26T07:17:42Z
dc.date.issued 2020-11-09
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/46880
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zaměřuje na sestavení podnikatelského plánu pro kavárnu Žíznivá Kafárna ve Zlíně. Kavárna slouží i jako bar a splňuje poptávku po veganských produktech. Práce má dvě části - teoretickou a praktickou. Teoretická část slouží jako základ pro část praktickou a popisuje druhy podnikání, podnikatelské prostředí, podnikatelský plán a analýzy v něm použité. Praktická část obsahuje zpracovaný podnikatelský plán. Cílem práce je zhodnocení realizovatelnosti podnikatelského plánu na základě zpracovaných analýz. Po zpracování optimistické, realistické a pesimistické verze byl předložený podnikatelský záměr zhodnocen jako aplikovatelný v optimistické a realistické variantě.
dc.format 66 s. (88 058 znaků)
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject podnikatelský plán cs
dc.subject podnikání cs
dc.subject SWOT cs
dc.subject PEST cs
dc.subject analýza cs
dc.subject kavárna cs
dc.subject business plan en
dc.subject entrepreneurship en
dc.subject SWOT en
dc.subject PEST en
dc.subject analysis en
dc.subject feasibility en
dc.subject café en
dc.title Žíznivá Kafárna: A Business Plan
dc.title.alternative Žíznivá Kafárna: A Business Plan
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Dvorský, Ján
dc.date.accepted 2021-06-08
dc.description.abstract-translated This bachelor's thesis aim is to develop a business plan for a café Žíznivá Kafárna in Zlín. The café serves as a bar and is meeting a demand for vegan products. The thesis has two parts - theoretical and analytical. The theoretical part serves as the basis for the analytical part and describes the kinds of entrepreneurship, the business environment, the business plan and used analyses. The practical part contains the functional business plan. The aim of the thesis is to evaluate the feasibility by performing several analyses. After drawing up optimistic, realistic, and pessimistic scenarios, the business plan was evaluated as feasible in the optimistic and realistic scenarios.
dc.description.department Ústav moderních jazyků a literatur
dc.thesis.degree-discipline Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-discipline English for Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Filologie cs
dc.thesis.degree-program Philology en
dc.identifier.stag 59023
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2021-05-06


Files in this item

Files Size Format View Description
lagová_2021_dp.pdf 2.073Mb PDF View/Open None
lagová_2021_op.doc 47.5Kb Unknown View/Open None
lagová_2021_vp.doc 52Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account