Žíznivá Kafárna: A Business Plan
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Dokulil, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Lagová, Terezie
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:17:42Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:17:42Z |
|
dc.date.issued |
2020-11-09 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/46880
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zaměřuje na sestavení podnikatelského plánu pro kavárnu Žíznivá Kafárna ve Zlíně. Kavárna slouží i jako bar a splňuje poptávku po veganských produktech. Práce má dvě části - teoretickou a praktickou. Teoretická část slouží jako základ pro část praktickou a popisuje druhy podnikání, podnikatelské prostředí, podnikatelský plán a analýzy v něm použité. Praktická část obsahuje zpracovaný podnikatelský plán. Cílem práce je zhodnocení realizovatelnosti podnikatelského plánu na základě zpracovaných analýz. Po zpracování optimistické, realistické a pesimistické verze byl předložený podnikatelský záměr zhodnocen jako aplikovatelný v optimistické a realistické variantě. |
|
dc.format |
66 s. (88 058 znaků) |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
SWOT
|
cs |
dc.subject |
PEST
|
cs |
dc.subject |
analýza
|
cs |
dc.subject |
kavárna
|
cs |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.subject |
SWOT
|
en |
dc.subject |
PEST
|
en |
dc.subject |
analysis
|
en |
dc.subject |
feasibility
|
en |
dc.subject |
café
|
en |
dc.title |
Žíznivá Kafárna: A Business Plan |
|
dc.title.alternative |
Žíznivá Kafárna: A Business Plan |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Dvorský, Ján |
|
dc.date.accepted |
2021-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor's thesis aim is to develop a business plan for a café Žíznivá Kafárna in Zlín. The café serves as a bar and is meeting a demand for vegan products. The thesis has two parts - theoretical and analytical. The theoretical part serves as the basis for the analytical part and describes the kinds of entrepreneurship, the business environment, the business plan and used analyses. The practical part contains the functional business plan. The aim of the thesis is to evaluate the feasibility by performing several analyses. After drawing up optimistic, realistic, and pessimistic scenarios, the business plan was evaluated as feasible in the optimistic and realistic scenarios. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
59023
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2021-05-06 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account