Žíznivá Kafárna: A Business Plan
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Žíznivá Kafárna: A Business Plan |
Autor: |
Lagová, Terezie
|
Vedoucí: |
Dokulil, Jiří
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zaměřuje na sestavení podnikatelského plánu pro kavárnu Žíznivá Kafárna ve Zlíně. Kavárna slouží i jako bar a splňuje poptávku po veganských produktech. Práce má dvě části - teoretickou a praktickou. Teoretická část slouží jako základ pro část praktickou a popisuje druhy podnikání, podnikatelské prostředí, podnikatelský plán a analýzy v něm použité. Praktická část obsahuje zpracovaný podnikatelský plán. Cílem práce je zhodnocení realizovatelnosti podnikatelského plánu na základě zpracovaných analýz. Po zpracování optimistické, realistické a pesimistické verze byl předložený podnikatelský záměr zhodnocen jako aplikovatelný v optimistické a realistické variantě. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/46880
|
Datum:
|
2020-11-09 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav moderních jazyků a literatur |
Studijní obor:
|
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
59023
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet