Žíznivá Kafárna: A Business Plan

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Žíznivá Kafárna: A Business Plan

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Žíznivá Kafárna: A Business Plan
Autor: Lagová, Terezie
Vedoucí: Dokulil, Jiří
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zaměřuje na sestavení podnikatelského plánu pro kavárnu Žíznivá Kafárna ve Zlíně. Kavárna slouží i jako bar a splňuje poptávku po veganských produktech. Práce má dvě části - teoretickou a praktickou. Teoretická část slouží jako základ pro část praktickou a popisuje druhy podnikání, podnikatelské prostředí, podnikatelský plán a analýzy v něm použité. Praktická část obsahuje zpracovaný podnikatelský plán. Cílem práce je zhodnocení realizovatelnosti podnikatelského plánu na základě zpracovaných analýz. Po zpracování optimistické, realistické a pesimistické verze byl předložený podnikatelský záměr zhodnocen jako aplikovatelný v optimistické a realistické variantě.
URI: http://hdl.handle.net/10563/46880
Datum: 2020-11-09
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav moderních jazyků a literatur
Studijní obor: Anglický jazyk pro manažerskou praxi
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 59023


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
lagová_2021_dp.pdf 2.073Mb PDF Zobrazit/otevřít None
lagová_2021_op.doc 47.5Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
lagová_2021_vp.doc 52Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet