Projekt marketingového řízení provozu restaurace po skončení nouzového stavu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kozák, Vratislav
|
|
dc.contributor.author |
Takáčová, Dominika
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:17:35Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:17:35Z |
|
dc.date.issued |
2021-01-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/46714
|
|
dc.description.abstract |
Předmětem diplomové práce je vytvoření projektu marketingového řízení provozu restaurace Hospůdka ve Stodole po skončení nouzového stavu. Cílem této práce je navrhnout restauraci zlepšení marketingového řízení po skončení nouzového stavu. Kvalifikační práce je rozdělena do tří částí - teoretické, praktické a projektové. Teoretická část na základě studia odborné literatury obsahuje poznatky z marketingu, marketingového mixu, situační analýzy a marketingového řízení. V další části diplomové práce jsou teoretické poznatky převedeny do praxe. Na začátku praktické části je představena restaurace Hospůdka ve Stodole, následně je provedena analýza marketingového mixu, dále jsou vypracovány analýzy PEST, Porterův model konkurenčních sil a SWOT s cílem zjistit silné a slabé stránky restaurace a poukázat na možné příležitosti a hrozby, které by mohly chod restaurace ohrozit. Provedená situační analýza je základem pro vypracování projektu. Projekt byl podroben časové, nákladové a rizikové analýze. |
|
dc.format |
87 s. (126 017 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
marketing
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
marketingové řízení
|
cs |
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
komunikační mix
|
cs |
dc.subject |
marketing
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
marketing management
|
en |
dc.subject |
PEST analysis
|
en |
dc.subject |
communication mix
|
en |
dc.subject |
restaurant
|
en |
dc.subject |
COVID-19
|
en |
dc.title |
Projekt marketingového řízení provozu restaurace po skončení nouzového stavu |
|
dc.title.alternative |
Marketing Management Project for Restaurant after the End of the Emergency |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Sikorová, Eva |
|
dc.date.accepted |
2021-06-23 |
|
dc.description.abstract-translated |
The subject of the thesis is the creation of a project of marketing management of the operation of the Restaurant Hospůdka in Stodola after the end of the state of emergency. The aim of this work is to propose a restaurant to improve marketing management after the end of the state of emergency. The qualification work is divided into three parts - theoretical, practical and project. The theoretical part based on the study of professional literature contains knowledge from marketing, marketing mix, situational analysis and marketing management. In the next part of the thesis, theoretical knowledge is translated into practice. At the beginning of the practical part, the Restaurant Pub in Stodola is presented, then an analysis of the marketing mix is carried out, pest analyses, porter model of competitive forces and SWOT are prepared in order to identify the strengths and weaknesses of the restaurant and point out possible opportunities and threats that could threaten the running of the restaurant. The situational analysis carried out is the basis for the preparation of the project. The project has been subjected to time, cost and risk analyses. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
58680
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2021-06-04 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account