Tvorba podnikatelského plánu k založení subjektu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Dokulil, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Ševčíková, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:17:26Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:17:26Z |
|
dc.date.issued |
2020-12-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/46498
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce je zaměřena na vytvoření podnikatelského plánu, jehož předmětem je vznik dog-friendly kavárny nesoucí název "O chlup lepší kafe" ve městě Zlín. Koncept kavárny je založen na poskytování služeb v oblasti hostinské činnosti pro dvounohé i čtyřnohé návštěvníky. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Obsahem teoretické části je vymezení pojmů souvisejících s podnikáním a návrh struktury podnikatelského plánu. Praktická část odhaluje reálnost a dosažitelnost podnikatelského záměru. Její důležitou součástí je finanční plán, identifikace rizik pomocí SWOT analýzy a analýza makroprostředí kavárny v rámci PEST analýzy. |
|
dc.format |
65 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnikatel
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
analýza rizik
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
PEST analýza
|
cs |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.subject |
entrepreneur
|
en |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
risk analysis
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
PEST analysis
|
en |
dc.title |
Tvorba podnikatelského plánu k založení subjektu |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan to Establish a New Company |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Konečný, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2021-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis focuses on creating a business plan, the goal of which is creating a dog-friendly café called "O chlup lepší kafe" in the city of Zlín. The concept of the café is based on providing service in the field of hospitality activities for both two-legged and four-legged customers. The thesis is divided into two parts - a theoretical one and a practical one. The theoretical part contains definitions of terms related to entrepreneurship as well as the proposed structure of a business plan. The practical part determines the reality and attainability of the concept, an important part of which is a financial plan, SWOT analysis that contains an identification of risks, and analysis of the macro environment of the café using PEST analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process engineering |
en |
dc.identifier.stag |
58320
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2021-05-03 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account