Tvorba podnikatelského plánu k založení subjektu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Tvorba podnikatelského plánu k založení subjektu |
Autor: |
Ševčíková, Zuzana
|
Vedoucí: |
Dokulil, Jiří
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce je zaměřena na vytvoření podnikatelského plánu, jehož předmětem je vznik dog-friendly kavárny nesoucí název "O chlup lepší kafe" ve městě Zlín. Koncept kavárny je založen na poskytování služeb v oblasti hostinské činnosti pro dvounohé i čtyřnohé návštěvníky. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Obsahem teoretické části je vymezení pojmů souvisejících s podnikáním a návrh struktury podnikatelského plánu. Praktická část odhaluje reálnost a dosažitelnost podnikatelského záměru. Její důležitou součástí je finanční plán, identifikace rizik pomocí SWOT analýzy a analýza makroprostředí kavárny v rámci PEST analýzy. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/46498
|
Datum:
|
2020-12-01 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav krizového řízení |
Studijní obor:
|
Ovládání rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
58320
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet