Možnosti a využití kolagenu do masných výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti a využití kolagenu do masných výrobků

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Miklášová, Terezie
dc.date.accessioned 2019-07-04T09:11:30Z
dc.date.available 2019-07-04T09:11:30Z
dc.date.issued 2019-02-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/45519
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá charakteristikou kolagenu a jeho vlivem na texturní vlastnosti a barvu masných výrobků. Tomu předchází kapitoly o složení masa a faktorech, které ho ovlivňují. Neméně důležitou kapitolou je kapitola, ve které je popsána technologie výroby masných výrobků, konkrétně výroba játrové paštiky.
dc.format 81 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject maso cs
dc.subject masné výrobky cs
dc.subject kolagen cs
dc.subject játrová paštika cs
dc.subject meat en
dc.subject meat products en
dc.subject collagen en
dc.subject liver pate en
dc.title Možnosti a využití kolagenu do masných výrobků
dc.title.alternative Možnosti a využití kolagenu do masných výrobků
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mokrejš, Pavel
dc.date.accepted 2019-06-20
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with the characteristics of collagen and its influence on the textural properties and color of meat products. This is preceded by chapters on the composition of the meat and the factors that influence it. An equally important chapter is a chapter describing the technology of production of meat products, namely the production of liver pate.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 53210
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2019-05-14


Files in this item

Files Size Format View Description
miklášová_2019_dp.pdf 4.341Mb PDF View/Open None
miklášová_2019_op.pdf 630.0Kb PDF View/Open None
miklášová_2019_vp.pdf 649.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account