dc.contributor.advisor |
Tomancová, Lucie
|
|
dc.contributor.author |
Hanáčková, Kateřina
|
|
dc.date.accessioned |
2019-07-04T09:10:59Z |
|
dc.date.available |
2019-07-04T09:10:59Z |
|
dc.date.issued |
2018-12-14 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/44785
|
|
dc.description.abstract |
V diplomové práci se zabývám otázky, jak zvýšit spokojenost zákazníků penzionu Dvůr pod Starýma horama. Práce je členěna do tří částí. První část je teoretická, kde jsou zahrnuty poznatky týkající se zákazníka a jeho spokojenosti, měření spokojenosti zákazníka a specifikací služeb v pohostinství. Praktická část obsahuje představení penzionu, analýzu PESTLE, Porterovu analýzu konkurenčního boje, SWOT analýzu a dotazníkové šetření. Poslední částí je projekt, který je rozpracován na návrhy a doporučení na základě podkladů z analytické části. Projekt je podroben časové, nákladové a rizikové analýze. |
|
dc.format |
99 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Zákazník
|
cs |
dc.subject |
penzion
|
cs |
dc.subject |
pohostinství
|
cs |
dc.subject |
PESTLE analýza
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
Porterova analýza konkurenčního boje
|
cs |
dc.subject |
dotazníkové šetření
|
cs |
dc.subject |
Customer
|
en |
dc.subject |
pension
|
en |
dc.subject |
hospitality
|
en |
dc.subject |
PESTLE analysis
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
Porter competitive analysis
|
en |
dc.subject |
questionnaire survey
|
en |
dc.title |
Projekt na zlepšení spokojenosti zákazníků ve vybraném penzionu |
|
dc.title.alternative |
A Project to Improve the Client Satisfaction in the Boarding House |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bejtkovský, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2019-05-27 |
|
dc.description.abstract-translated |
In the thesis I deal with the question of how to increase customer satisfaction in the pension Dvůr pod Starýma horama. The thesis is divided into three parts. The first part is theoretical, and includes customer and customer satisfaction knowledge, measurement of customer satisfaction and hospitality services specifications. The practical part contains pension introduction, PESTLE analysis, Porter's competitive analysis, SWOT analysis and a questionnaire. The last part is a project, composed of suggestions and recommendations, which are based on documents from the analytical part. The project is subjected to time, cost and risk analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
52142
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2019-04-16 |
|