Projekt na zlepšení spokojenosti zákazníků ve vybraném penzionu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt na zlepšení spokojenosti zákazníků ve vybraném penzionu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Tomancová, Lucie
dc.contributor.author Hanáčková, Kateřina
dc.date.accessioned 2019-07-04T09:10:59Z
dc.date.available 2019-07-04T09:10:59Z
dc.date.issued 2018-12-14
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/44785
dc.description.abstract V diplomové práci se zabývám otázky, jak zvýšit spokojenost zákazníků penzionu Dvůr pod Starýma horama. Práce je členěna do tří částí. První část je teoretická, kde jsou zahrnuty poznatky týkající se zákazníka a jeho spokojenosti, měření spokojenosti zákazníka a specifikací služeb v pohostinství. Praktická část obsahuje představení penzionu, analýzu PESTLE, Porterovu analýzu konkurenčního boje, SWOT analýzu a dotazníkové šetření. Poslední částí je projekt, který je rozpracován na návrhy a doporučení na základě podkladů z analytické části. Projekt je podroben časové, nákladové a rizikové analýze.
dc.format 99
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Zákazník cs
dc.subject penzion cs
dc.subject pohostinství cs
dc.subject PESTLE analýza cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject Porterova analýza konkurenčního boje cs
dc.subject dotazníkové šetření cs
dc.subject Customer en
dc.subject pension en
dc.subject hospitality en
dc.subject PESTLE analysis en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject Porter competitive analysis en
dc.subject questionnaire survey en
dc.title Projekt na zlepšení spokojenosti zákazníků ve vybraném penzionu
dc.title.alternative A Project to Improve the Client Satisfaction in the Boarding House
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Bejtkovský, Jiří
dc.date.accepted 2019-05-27
dc.description.abstract-translated In the thesis I deal with the question of how to increase customer satisfaction in the pension Dvůr pod Starýma horama. The thesis is divided into three parts. The first part is theoretical, and includes customer and customer satisfaction knowledge, measurement of customer satisfaction and hospitality services specifications. The practical part contains pension introduction, PESTLE analysis, Porter's competitive analysis, SWOT analysis and a questionnaire. The last part is a project, composed of suggestions and recommendations, which are based on documents from the analytical part. The project is subjected to time, cost and risk analysis.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Management a marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Marketing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 52142
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2019-04-16


Files in this item

Files Size Format View Description
hanáčková_2019_dp.pdf 4.878Mb PDF View/Open None
hanáčková_2019_op.docx 29.55Kb Unknown View/Open None
hanáčková_2019_vp.docx 24.20Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account