Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mlček, Jiří
dc.contributor.author Mach, Matěj
dc.date.accessioned 2018-07-04T15:01:33Z
dc.date.available 2018-07-04T15:01:33Z
dc.date.issued 2018-02-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/42952
dc.description.abstract Rakytník řešetlákový, jeřáb černý a dřín obecný jsou netradiční druhy ovoce pěstované na našem území. V České republice jsou tyto druhy ovoce využívány hlavně v domácím léčitelstvím. Cílem teoretické částí bakalářské práce je shrnout poznatky o tomto ovoci a výrobě ovocných šťáv. V praktické části pak zhodnotit senzorické vlastnosti šťáv z těchto netradičních druhů ovoce.
dc.format 48
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject rakytník řešetlákový cs
dc.subject jeřáb černý cs
dc.subject dřín obecný cs
dc.subject netradiční druhy ovoce cs
dc.subject zpracování ovoce cs
dc.subject výroba šťáv cs
dc.subject nealkoholické nápoje cs
dc.subject senzorická analýza cs
dc.subject Sea buckthorn en
dc.subject Black chokeberry en
dc.subject Cornelian cherry en
dc.subject non-traditional fruits en
dc.subject processing of fruits en
dc.subject production of juices en
dc.subject non-alcoholic beverages en
dc.subject sensory analysis en
dc.title Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce
dc.title.alternative Production of Juices from Non-traditional Fruits
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Valášek, Pavel
dc.date.accepted 2018-06-08
dc.description.abstract-translated Sea buckthorn, Black chokeberry, Cornelian cherry are non-traditional type of fruits grown in our teritory. In Czechia is this type of fruits use for alternative medicine. The teoritical part reviewing inform about this fruit and processing of juices in general. The practical part consist their evaulation of sensoric quality.
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 48091
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2018-05-04


Files in this item

Files Size Format View Description
mach_2018_dp.pdf 2.334Mb PDF View/Open None
mach_2018_op.pdf 550.7Kb PDF View/Open None
mach_2018_vp.pdf 767.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account