Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce
Autor: Mach, Matěj
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Rakytník řešetlákový, jeřáb černý a dřín obecný jsou netradiční druhy ovoce pěstované na našem území. V České republice jsou tyto druhy ovoce využívány hlavně v domácím léčitelstvím. Cílem teoretické částí bakalářské práce je shrnout poznatky o tomto ovoci a výrobě ovocných šťáv. V praktické části pak zhodnotit senzorické vlastnosti šťáv z těchto netradičních druhů ovoce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42952
Datum: 2018-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 48091


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
mach_2018_dp.pdf 2.334Mb PDF Zobrazit/otevřít None
mach_2018_op.pdf 550.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None
mach_2018_vp.pdf 767.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet