Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Vargová, Slavomíra
|
|
dc.contributor.author |
Kratochvil, Jiří
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:01:31Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:01:31Z |
|
dc.date.issued |
2017-11-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/42910
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce je posoudit rizika při výrobě čokolády a čokoládových výrobků". Teoretická část se zabývá strojním zpracování čokolády a strojním zpracováním čokoládových výrobků. Důraz je kladen na analýzu rizik, kde jsou vymezeny všechny rizika, která se mohou během výroby vyskytovat. V další části obsahuje analýzu možného nebezpečí při samotné výrobě. Dále je vytvořena dokumentace, která je nezbytná při zavádění systému HACCP do výrobního podniku. |
|
dc.format |
66 s. (70 000 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Rizika
|
cs |
dc.subject |
analýza rizik
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
výroba čokolády
|
cs |
dc.subject |
Risks
|
en |
dc.subject |
risk analysis
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
making chocolate
|
en |
dc.title |
Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků |
|
dc.title.alternative |
Risk Assessment for the Production of Chocolate and Chocolate Products |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Valášek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2018-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of the bachelor thesis is to assess the risks in the production of chocolate and cho-colate products ". The theoretical part deals with machining of chocolate and machining of chocolate products. Emphasis is placed on risk analysis, where all the risks that may occur during production are identified. The next section contains an analysis of possible hazards in the production itself. In addition, documentation is created that is necessary when imple-menting the HACCP system into a manufacturing enterprise. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process Engineering |
en |
dc.identifier.stag |
48036
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2018-05-11 |
|
local.subject |
potravinářský průmysl
|
cs |
local.subject |
výrobní procesy
|
cs |
local.subject |
analýza rizika
|
cs |
local.subject |
food industry
|
en |
local.subject |
manufacturing processes
|
en |
local.subject |
risk analysis
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account