Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků |
Autor: |
Kratochvil, Jiří
|
Vedoucí: |
Vargová, Slavomíra
|
Abstrakt:
|
Cílem bakalářské práce je posoudit rizika při výrobě čokolády a čokoládových výrobků". Teoretická část se zabývá strojním zpracování čokolády a strojním zpracováním čokoládových výrobků. Důraz je kladen na analýzu rizik, kde jsou vymezeny všechny rizika, která se mohou během výroby vyskytovat. V další části obsahuje analýzu možného nebezpečí při samotné výrobě. Dále je vytvořena dokumentace, která je nezbytná při zavádění systému HACCP do výrobního podniku. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/42910
|
Datum:
|
2017-11-03 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav krizového řízení |
Studijní obor:
|
Ovládání rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
48036
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet