Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Vargová, Slavomíra
|
|
dc.contributor.author |
Bartošková, Lenka
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:01:30Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:01:30Z |
|
dc.date.issued |
2017-11-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/42882
|
|
dc.description.abstract |
Práce je zaměřena na analýzu rizik v potravinářské výrobě konkretizovanou na podmínky školní pekárny, provozovny praktické výuky pekařského oboru na střední odborné škole v podmínkách velkého města. Vzhledem k tomu, že tato provozovna slouží k praktické výuce učňů (budoucích pekařů), je zde při výrobě na vlastní potravinářskou výrobu a zajištění její nezávadnosti a legislativní správnosti kladen velký důraz. V praktické části se zabývám analýzou plnění stanovených legislativních a hygienických požadavků v praktickém provozu s možnou perspektivou jeho dalšího vylepšení. |
|
dc.format |
102 848 znaků, 77 stran |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
kritické kontrolní body
|
cs |
dc.subject |
potravinářská výroba
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
Critical Control Points
|
en |
dc.subject |
Food Production
|
en |
dc.title |
Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku |
|
dc.title.alternative |
Management System According to Hazard Analysis Critical Points in the Apprentice School Center |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Dvořák, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2018-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis focuses on the analysis of risks in food production, concretized on the conditi-ons of the school bakery, the practical training of the bakery branch at the secondary school in the conditions of the big city. Since this facility is used to practice apprentices (future bakers), there is a lot of emphasis here on the production of food production and ensuring its safety and legislative accuracy. In the practical part, I analyze the fulfillment of specified legislative and hygienic require-ments in practical operation with a possible perspective of its further improvement. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process Engineering |
en |
dc.identifier.stag |
48005
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2018-05-14 |
|
local.subject |
střední školy
|
cs |
local.subject |
pekárenství
|
cs |
local.subject |
analýza rizika
|
cs |
local.subject |
bezpečnost potravin
|
cs |
local.subject |
secondary schools
|
en |
local.subject |
bakery
|
en |
local.subject |
risk analysis
|
en |
local.subject |
food safety
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account