Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku
Autor: Bartošková, Lenka
Vedoucí: Vargová, Slavomíra
Abstrakt: Práce je zaměřena na analýzu rizik v potravinářské výrobě konkretizovanou na podmínky školní pekárny, provozovny praktické výuky pekařského oboru na střední odborné škole v podmínkách velkého města. Vzhledem k tomu, že tato provozovna slouží k praktické výuce učňů (budoucích pekařů), je zde při výrobě na vlastní potravinářskou výrobu a zajištění její nezávadnosti a legislativní správnosti kladen velký důraz. V praktické části se zabývám analýzou plnění stanovených legislativních a hygienických požadavků v praktickém provozu s možnou perspektivou jeho dalšího vylepšení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42882
Datum: 2017-11-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav krizového řízení
Studijní obor: Ovládání rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 48005


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
bartošková_2018_dp.pdf 3.246Mb PDF Zobrazit/otevřít None
bartošková_2018_op.pdf 163.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None
bartošková_2018_vp.pdf 230.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet