Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku |
Autor: |
Bartošková, Lenka
|
Vedoucí: |
Vargová, Slavomíra
|
Abstrakt:
|
Práce je zaměřena na analýzu rizik v potravinářské výrobě konkretizovanou na podmínky školní pekárny, provozovny praktické výuky pekařského oboru na střední odborné škole v podmínkách velkého města. Vzhledem k tomu, že tato provozovna slouží k praktické výuce učňů (budoucích pekařů), je zde při výrobě na vlastní potravinářskou výrobu a zajištění její nezávadnosti a legislativní správnosti kladen velký důraz. V praktické části se zabývám analýzou plnění stanovených legislativních a hygienických požadavků v praktickém provozu s možnou perspektivou jeho dalšího vylepšení. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/42882
|
Datum:
|
2017-11-03 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav krizového řízení |
Studijní obor:
|
Ovládání rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
48005
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet