Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Vaněk, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Skrypnichenko, Maryna
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:01:04Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:01:04Z |
|
dc.date.issued |
2017-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/42230
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této práce vytvořit a zmapovat obchodní plán ukrajinské restaurace a dále ověřit jeho efektivitu v praxi. Vzhledem k faktu, že poptávka v oblasti toho sektoru trhu je vysoká, sestávení úspěšného obchodního plánu je klíčem k úspěchu v prostředí velké konkurence. Teoretická část práce se zaměřuje na obecné typy obchodních plánů, jejich hlavní rysy, kterými se vyznačují, a dále pak na rozbor analytických postupů potřebných k jejich uplatnění v praxi. Druhá část se zabývá analýzou cateringového trhu a jeho trendy, které se panují ve světě a České republice, zejména v hlavní městě ČR Praze. Třetí část obsahuje samotný obchodní plán, v němž byly uplatněny konkrétní analytické postupy, které jsou pořeba k vytvoření efektivního a konkurenceschopného obchodního plánu.development process. The second part analyses catering market and its trends on the global level as well as in Czech Republic and Prague. The third part is the business plane itself with the analysis of external and internal environment, will all activities and steps that should be done, risk and financial analysis. |
|
dc.format |
77 p. (85 557 characters) |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Business plan
|
cs |
dc.subject |
Benchmarking
|
cs |
dc.subject |
PESTEL analysis
|
cs |
dc.subject |
SWOT analysis
|
cs |
dc.subject |
Porter?sfive forces
|
cs |
dc.subject |
Balanced Scorecard
|
cs |
dc.subject |
Catering Market
|
cs |
dc.subject |
Business plan
|
en |
dc.subject |
Benchmarking
|
en |
dc.subject |
PESTEL analysis
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.subject |
Porter?s fiveforces
|
en |
dc.subject |
Balanced Scorecard
|
en |
dc.subject |
Catering Market
|
en |
dc.title |
Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague |
|
dc.title.alternative |
Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Pilík, Michal |
|
dc.date.accepted |
2018-05-21 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of the project is to create a business plan for the Ukrainian restaurant in Prague and understand whether it is profitable or not. Although the demand on the market is very high it can be challenging as there are a lot of players on the market. The theoretical part is describing the structure and types of business plan with the specific focus on the different analytical tools for strategy development process. The second part analyses catering market and its trends on the global level as well as in Czech Republic and Prague. The third part is the business plane itself with the analysis of external and internal environment, will all activities and steps that should be done, risk and financial analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
50024
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2018-04-18 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account