Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague

DSpace Repository

Language: English čeština 

Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague

Show simple item record

dc.contributor.advisor Vaněk, Jiří
dc.contributor.author Skrypnichenko, Maryna
dc.date.accessioned 2018-07-04T15:01:04Z
dc.date.available 2018-07-04T15:01:04Z
dc.date.issued 2017-12-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/42230
dc.description.abstract Cílem této práce vytvořit a zmapovat obchodní plán ukrajinské restaurace a dále ověřit jeho efektivitu v praxi. Vzhledem k faktu, že poptávka v oblasti toho sektoru trhu je vysoká, sestávení úspěšného obchodního plánu je klíčem k úspěchu v prostředí velké konkurence. Teoretická část práce se zaměřuje na obecné typy obchodních plánů, jejich hlavní rysy, kterými se vyznačují, a dále pak na rozbor analytických postupů potřebných k jejich uplatnění v praxi. Druhá část se zabývá analýzou cateringového trhu a jeho trendy, které se panují ve světě a České republice, zejména v hlavní městě ČR Praze. Třetí část obsahuje samotný obchodní plán, v němž byly uplatněny konkrétní analytické postupy, které jsou pořeba k vytvoření efektivního a konkurenceschopného obchodního plánu.development process. The second part analyses catering market and its trends on the global level as well as in Czech Republic and Prague. The third part is the business plane itself with the analysis of external and internal environment, will all activities and steps that should be done, risk and financial analysis.
dc.format 77 p. (85 557 characters)
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Business plan cs
dc.subject Benchmarking cs
dc.subject PESTEL analysis cs
dc.subject SWOT analysis cs
dc.subject Porter?sfive forces cs
dc.subject Balanced Scorecard cs
dc.subject Catering Market cs
dc.subject Business plan en
dc.subject Benchmarking en
dc.subject PESTEL analysis en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject Porter?s fiveforces en
dc.subject Balanced Scorecard en
dc.subject Catering Market en
dc.title Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague
dc.title.alternative Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Pilík, Michal
dc.date.accepted 2018-05-21
dc.description.abstract-translated The aim of the project is to create a business plan for the Ukrainian restaurant in Prague and understand whether it is profitable or not. Although the demand on the market is very high it can be challenging as there are a lot of players on the market. The theoretical part is describing the structure and types of business plan with the specific focus on the different analytical tools for strategy development process. The second part analyses catering market and its trends on the global level as well as in Czech Republic and Prague. The third part is the business plane itself with the analysis of external and internal environment, will all activities and steps that should be done, risk and financial analysis.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Management and Marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Marketing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Economics and Management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 50024
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2018-04-18


Files in this item

Files Size Format View Description
skrypnichenko_2018_dp.pdf 16.46Mb PDF View/Open None
skrypnichenko_2018_op.docx 22.54Kb Unknown View/Open None
skrypnichenko_2018_vp.docx 25.35Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account