Analýza spokojenosti zákazníků s podnikem Pierre Fresh Bistro

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza spokojenosti zákazníků s podnikem Pierre Fresh Bistro

Show simple item record

dc.contributor.advisor Bejtkovský, Jiří
dc.contributor.author Kvasničková, Barbora
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:14:11Z
dc.date.available 2017-07-03T09:14:11Z
dc.date.issued 2016-12-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/40378
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na analýzu spokojenosti zákazníků s podnikem Pierre Fresh Bistro. Cílem teoretické části bakalářské práce bylo zpracování literární rešerše na dané téma a následná tvorba teoretických východisek pro zpracování části praktické. Cílem praktické části byla analýza současného stavu spokojenosti zákazníků s podnikem Pierre Fresh Bistro včetně zhodnocení výsledků analýzy. V rámci této části bakalářské práce bylo využito kvantitativního výzkumu. Součástí bakalářské práce jsou také doporučení, která jsou zaměřena na zlepšení současného stavu spokojenosti zákazníků s podnikem Pierre Fresh Bistro.
dc.format 91 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject marketing cs
dc.subject služba cs
dc.subject marketingový mix cs
dc.subject zákazník cs
dc.subject marketingový výzkum cs
dc.subject dotazník cs
dc.subject Marketing en
dc.subject Service en
dc.subject Marketing Mix en
dc.subject Customer en
dc.subject Marketing Research en
dc.subject Questionnaire en
dc.title Analýza spokojenosti zákazníků s podnikem Pierre Fresh Bistro
dc.title.alternative The Analysis of Customer´s Satisfaction with the Company Pierre Fresh Bistro
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Chovancová, Miloslava
dc.date.accepted 2017-06-06
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis is focused on the analysis of customer satisfaction with company Pierre Fresh Bistro. The aim of theoretical part of the bachelor thesis was to elaborate a literature search on given topic and the subsequent creation of the theoretical basis for the elaboration of the practical part. The aim of the practical part was analysis of the current state of customer satisfaction with company Pierre Fresh Bistro including the evaluation of the analysis results. In this part of the bachelor thesis was used quantitative research. Part of the thesis are also recommendations that are aimed at improving the current state of customers satisfaction with company Pierre Fresh Bistro.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 45998
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2017-05-15


Files in this item

Files Size Format View Description
kvasničková_2017_dp.pdf 3.933Mb PDF View/Open None
kvasničková_2017_op.docx 22.59Kb Unknown View/Open None
kvasničková_2017_vp.docx 27.35Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account