Analýza spokojenosti zákazníků s podnikem Pierre Fresh Bistro
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Bejtkovský, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Kvasničková, Barbora
|
|
dc.date.accessioned |
2017-07-03T09:14:11Z |
|
dc.date.available |
2017-07-03T09:14:11Z |
|
dc.date.issued |
2016-12-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/40378
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu spokojenosti zákazníků s podnikem Pierre Fresh Bistro. Cílem teoretické části bakalářské práce bylo zpracování literární rešerše na dané téma a následná tvorba teoretických východisek pro zpracování části praktické. Cílem praktické části byla analýza současného stavu spokojenosti zákazníků s podnikem Pierre Fresh Bistro včetně zhodnocení výsledků analýzy. V rámci této části bakalářské práce bylo využito kvantitativního výzkumu. Součástí bakalářské práce jsou také doporučení, která jsou zaměřena na zlepšení současného stavu spokojenosti zákazníků s podnikem Pierre Fresh Bistro. |
|
dc.format |
91 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
marketing
|
cs |
dc.subject |
služba
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
zákazník
|
cs |
dc.subject |
marketingový výzkum
|
cs |
dc.subject |
dotazník
|
cs |
dc.subject |
Marketing
|
en |
dc.subject |
Service
|
en |
dc.subject |
Marketing Mix
|
en |
dc.subject |
Customer
|
en |
dc.subject |
Marketing Research
|
en |
dc.subject |
Questionnaire
|
en |
dc.title |
Analýza spokojenosti zákazníků s podnikem Pierre Fresh Bistro |
|
dc.title.alternative |
The Analysis of Customer´s Satisfaction with the Company Pierre Fresh Bistro |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Chovancová, Miloslava |
|
dc.date.accepted |
2017-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis is focused on the analysis of customer satisfaction with company Pierre Fresh Bistro. The aim of theoretical part of the bachelor thesis was to elaborate a literature search on given topic and the subsequent creation of the theoretical basis for the elaboration of the practical part. The aim of the practical part was analysis of the current state of customer satisfaction with company Pierre Fresh Bistro including the evaluation of the analysis results. In this part of the bachelor thesis was used quantitative research. Part of the thesis are also recommendations that are aimed at improving the current state of customers satisfaction with company Pierre Fresh Bistro. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
45998
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2017-05-15 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account