Řízení rizik v potravinářském průmyslu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Tomaštík, Marek
|
|
dc.contributor.author |
Čermáková, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T12:37:41Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T12:37:41Z |
|
dc.date.issued |
2016-02-05 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/38829
|
|
dc.description.abstract |
Předmětem této bakalářské práce "Řízení rizik v potravinářském průmyslu" je popsat a zhodnotit současný stav existujících rizik ve zvoleném potravinářském podniku. Na začátku bakalářské práce se věnuji pojmům jako je riziko, řízení rizik a potravinářský průmysl,jež se staly klíčovými slovy při psaní bakalářské práce. V praktické části se zabývám představením samotného podniku, ve kterém jsem se rozhodla uplatnit vybrané metody analýzy rizik v průběhu různých pracovních činností. Výsledkem je zhodnocení všech zjištěných rizik či odchylek od bezpečného stavu a návrh opatření k jejich zamezení nebo alespoň k jejich snížení. |
|
dc.format |
65 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Riziko
|
cs |
dc.subject |
řízení rizik
|
cs |
dc.subject |
potravinářský průmysl
|
cs |
dc.subject |
Risk
|
en |
dc.subject |
risk management
|
en |
dc.subject |
food industry
|
en |
dc.title |
Řízení rizik v potravinářském průmyslu |
|
dc.title.alternative |
Risk Management in the Food Industry |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Heinzová, Romana |
|
dc.date.accepted |
2016-06-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
In the Bachelor thesis with the title "Risk Management in the Food Industry" the author describes and evaluates the current state of existing risks in a particular food company. The theoretical background chapter is devoted to concepts such as risk, risk management and food industry, which have become the keywords of this thesis. The subsequent practical part deals with the introduction to the chosen company, for which the author decided to apply some of the methods of risk analysis during various work activities within the company. In the conclusion all identified risks and deviations from safe conditions as well as proposals for risk elimination or at least for risk reduction are mentioned. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process Engineering |
en |
dc.identifier.stag |
43982
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2016-05-06 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account