Řízení rizik v potravinářském průmyslu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Řízení rizik v potravinářském průmyslu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Řízení rizik v potravinářském průmyslu
Autor: Čermáková, Michaela
Vedoucí: Tomaštík, Marek
Abstrakt: Předmětem této bakalářské práce "Řízení rizik v potravinářském průmyslu" je popsat a zhodnotit současný stav existujících rizik ve zvoleném potravinářském podniku. Na začátku bakalářské práce se věnuji pojmům jako je riziko, řízení rizik a potravinářský průmysl,jež se staly klíčovými slovy při psaní bakalářské práce. V praktické části se zabývám představením samotného podniku, ve kterém jsem se rozhodla uplatnit vybrané metody analýzy rizik v průběhu různých pracovních činností. Výsledkem je zhodnocení všech zjištěných rizik či odchylek od bezpečného stavu a návrh opatření k jejich zamezení nebo alespoň k jejich snížení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/38829
Datum: 2016-02-05
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav krizového řízení
Studijní obor: Ovládání rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 43982


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
čermáková_2016_dp.pdf 711.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None
čermáková_2016_op.pdf 165.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
čermáková_2016_vp.pdf 164.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet