Řízení rizik v potravinářském průmyslu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Řízení rizik v potravinářském průmyslu |
Autor: |
Čermáková, Michaela
|
Vedoucí: |
Tomaštík, Marek
|
Abstrakt:
|
Předmětem této bakalářské práce "Řízení rizik v potravinářském průmyslu" je popsat a zhodnotit současný stav existujících rizik ve zvoleném potravinářském podniku. Na začátku bakalářské práce se věnuji pojmům jako je riziko, řízení rizik a potravinářský průmysl,jež se staly klíčovými slovy při psaní bakalářské práce. V praktické části se zabývám představením samotného podniku, ve kterém jsem se rozhodla uplatnit vybrané metody analýzy rizik v průběhu různých pracovních činností. Výsledkem je zhodnocení všech zjištěných rizik či odchylek od bezpečného stavu a návrh opatření k jejich zamezení nebo alespoň k jejich snížení. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/38829
|
Datum:
|
2016-02-05 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav krizového řízení |
Studijní obor:
|
Ovládání rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
43982
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet