Analýza franchisingu v oblasti gastronomie

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza franchisingu v oblasti gastronomie

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kozák, Vratislav
dc.contributor.author Ryšavá, Adéla
dc.date.accessioned 2016-11-28T12:37:24Z
dc.date.available 2016-11-28T12:37:24Z
dc.date.issued 2016-02-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/38656
dc.description.abstract Bakalářská práce seznamuje čtenáře s problematikou vztahu mezi franchisorem a franchi-santem. V teoretické části se věnuje literární rešerši na téma franchisového podnikání a vztahy mezi podnikateli. Na teoretickou část navazuje část praktická, která ukazuje současný obraz tohoto trhu na území České republiky. Na základě této analýzy jsou posléze uvedené návrhy na lepší vznik a udržení takového vztahu. Tyto návrhy jsou na závěr podrobeny nákladové, časové a rizikové analýze.
dc.format 54
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject franchising cs
dc.subject obchodní vztah cs
dc.subject časová analýza cs
dc.subject nákladová analýza cs
dc.subject riziková analýza cs
dc.subject franchising en
dc.subject business relationship en
dc.subject timing analysis en
dc.subject cost analysis en
dc.subject risk analysis en
dc.title Analýza franchisingu v oblasti gastronomie
dc.title.alternative Analysis of the Franchise Market in the Field of Gastronomy
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Tomancová, Lucie
dc.date.accepted 2016-06-08
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis introduces the reader to the problems of relationship between franchi-sor and franchisee. In the theoretical part it deals with literature search of franchising busi-ness and relationship between businessmen. The theoretical part is followed by practical part which shows present picture of market within the Czech Republic. Based on this analysis there are later introduced suggestions for better formation and preservation of this kind of relationship. These suggestions are sub-dues to cost, timing and risk analysis.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 39603
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2016-05-16


Files in this item

Files Size Format View Description
ryšavá_2016_dp.pdf 2.652Mb PDF View/Open None
ryšavá_2016_op.docx 22.18Kb Unknown View/Open None
ryšavá_2016_vp.docx 21.85Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account