Analýza franchisingu v oblasti gastronomie
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kozák, Vratislav
|
|
dc.contributor.author |
Ryšavá, Adéla
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T12:37:24Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T12:37:24Z |
|
dc.date.issued |
2016-02-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/38656
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce seznamuje čtenáře s problematikou vztahu mezi franchisorem a franchi-santem. V teoretické části se věnuje literární rešerši na téma franchisového podnikání a vztahy mezi podnikateli. Na teoretickou část navazuje část praktická, která ukazuje současný obraz tohoto trhu na území České republiky. Na základě této analýzy jsou posléze uvedené návrhy na lepší vznik a udržení takového vztahu. Tyto návrhy jsou na závěr podrobeny nákladové, časové a rizikové analýze. |
|
dc.format |
54 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
franchising
|
cs |
dc.subject |
obchodní vztah
|
cs |
dc.subject |
časová analýza
|
cs |
dc.subject |
nákladová analýza
|
cs |
dc.subject |
riziková analýza
|
cs |
dc.subject |
franchising
|
en |
dc.subject |
business relationship
|
en |
dc.subject |
timing analysis
|
en |
dc.subject |
cost analysis
|
en |
dc.subject |
risk analysis
|
en |
dc.title |
Analýza franchisingu v oblasti gastronomie |
|
dc.title.alternative |
Analysis of the Franchise Market in the Field of Gastronomy |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Tomancová, Lucie |
|
dc.date.accepted |
2016-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis introduces the reader to the problems of relationship between franchi-sor and franchisee. In the theoretical part it deals with literature search of franchising busi-ness and relationship between businessmen. The theoretical part is followed by practical part which shows present picture of market within the Czech Republic. Based on this analysis there are later introduced suggestions for better formation and preservation of this kind of relationship. These suggestions are sub-dues to cost, timing and risk analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
39603
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2016-05-16 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account