Analýza franchisingu v oblasti gastronomie

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Analýza franchisingu v oblasti gastronomie

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza franchisingu v oblasti gastronomie
Autor: Ryšavá, Adéla
Vedoucí: Kozák, Vratislav
Abstrakt: Bakalářská práce seznamuje čtenáře s problematikou vztahu mezi franchisorem a franchi-santem. V teoretické části se věnuje literární rešerši na téma franchisového podnikání a vztahy mezi podnikateli. Na teoretickou část navazuje část praktická, která ukazuje současný obraz tohoto trhu na území České republiky. Na základě této analýzy jsou posléze uvedené návrhy na lepší vznik a udržení takového vztahu. Tyto návrhy jsou na závěr podrobeny nákladové, časové a rizikové analýze.
URI: http://hdl.handle.net/10563/38656
Datum: 2016-02-15
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav managementu a marketingu
Studijní obor: Management a ekonomika
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 39603


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
ryšavá_2016_dp.pdf 2.652Mb PDF Zobrazit/otevřít None
ryšavá_2016_op.docx 22.18Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
ryšavá_2016_vp.docx 21.85Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet