Úpravy luštěnin vedoucí k odbourání flatulentních alfagalaktosidů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Úpravy luštěnin vedoucí k odbourání flatulentních alfagalaktosidů

Show full item record

No preview available
Title: Úpravy luštěnin vedoucí k odbourání flatulentních alfagalaktosidů
Author: Hélová, Dagmar
Advisor: Mišurcová, Ladislava
Abstract: Bakalářská práce se zabývá luštěninami, kde první část je věnována jejich druhům a cha-rakteristice, v druhé části je popsáno chemické složení a vyzdvižen nutriční význam lusko-vin. Závěrečná část se zaměřuje na úpravu luštěnin pro odbourání flatulentních alfagalak-tosidů pro lepší stravitelnost ve výživě člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/38644
Date: 2016-01-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: D 37512


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
hélová_2016_dp.pdf 1003.Kb PDF View/Open None
hélová_2016_op.pdf 524.1Kb PDF View/Open None
hélová_2016_vp.pdf 532.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account