Úpravy luštěnin vedoucí k odbourání flatulentních alfagalaktosidů
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Úpravy luštěnin vedoucí k odbourání flatulentních alfagalaktosidů |
Autor: |
Hélová, Dagmar
|
Vedoucí: |
Mišurcová, Ladislava
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá luštěninami, kde první část je věnována jejich druhům a cha-rakteristice, v druhé části je popsáno chemické složení a vyzdvižen nutriční význam lusko-vin. Závěrečná část se zaměřuje na úpravu luštěnin pro odbourání flatulentních alfagalak-tosidů pro lepší stravitelnost ve výživě člověka. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/38644
|
Datum:
|
2016-01-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
37512
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet