Úpravy luštěnin vedoucí k odbourání flatulentních alfagalaktosidů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Úpravy luštěnin vedoucí k odbourání flatulentních alfagalaktosidů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Úpravy luštěnin vedoucí k odbourání flatulentních alfagalaktosidů
Autor: Hélová, Dagmar
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá luštěninami, kde první část je věnována jejich druhům a cha-rakteristice, v druhé části je popsáno chemické složení a vyzdvižen nutriční význam lusko-vin. Závěrečná část se zaměřuje na úpravu luštěnin pro odbourání flatulentních alfagalak-tosidů pro lepší stravitelnost ve výživě člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/38644
Datum: 2016-01-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 37512


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
hélová_2016_dp.pdf 1003.Kb PDF Zobrazit/otevřít None
hélová_2016_op.pdf 524.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
hélová_2016_vp.pdf 532.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet