Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Kochánek, Petr
dc.date.accessioned 2016-11-28T11:42:52Z
dc.date.available 2016-11-28T11:42:52Z
dc.date.issued 2016-01-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/37986
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá procesy a vlivy při zrání hovězího masa a vlivy dlouhého zrání, takzvaného staření na kvalitu masa. Další část je zaměřena, na rozdělení jednotlivých částí hovězího masa a využití zracích procesů pro výrobu pokrmů v české i zahranič-ní gastronomii a vlivu staření na kvalitu pokrmů.
dc.format 90 s. (104 873 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Hovězí maso cs
dc.subject zrání cs
dc.subject staření hovězího masa cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject kvalita produktu cs
dc.subject Beef en
dc.subject maturing en
dc.subject aging beef en
dc.subject gastronomy en
dc.subject product quality en
dc.title Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa
dc.title.alternative Gastronomic Use of Long Maturing Beef
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Velichová, Helena
dc.date.accepted 2016-06-06
dc.description.abstract-translated This thesis deals with the processes and influences the maturation of beef and the influen-ces of long maturation, the so-called aging on meat quality. Another part is focused on the distribution of the various cuts of the beef and the use of maturation processes for the pro-duction of food in Czech and international cuisine and the influence of aging on the quality of food.
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 42829
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2016-05-06


Files in this item

Files Size Format View Description
kochánek_2016_dp.pdf 5.137Mb PDF View/Open None
kochánek_2016_op.pdf 528.2Kb PDF View/Open None
kochánek_2016_vp.pdf 529.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account