Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Kochánek, Petr
|
|
dc.date.accessioned |
2016-11-28T11:42:52Z |
|
dc.date.available |
2016-11-28T11:42:52Z |
|
dc.date.issued |
2016-01-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/37986
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá procesy a vlivy při zrání hovězího masa a vlivy dlouhého zrání, takzvaného staření na kvalitu masa. Další část je zaměřena, na rozdělení jednotlivých částí hovězího masa a využití zracích procesů pro výrobu pokrmů v české i zahranič-ní gastronomii a vlivu staření na kvalitu pokrmů. |
|
dc.format |
90 s. (104 873 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Hovězí maso
|
cs |
dc.subject |
zrání
|
cs |
dc.subject |
staření hovězího masa
|
cs |
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
kvalita produktu
|
cs |
dc.subject |
Beef
|
en |
dc.subject |
maturing
|
en |
dc.subject |
aging beef
|
en |
dc.subject |
gastronomy
|
en |
dc.subject |
product quality
|
en |
dc.title |
Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa |
|
dc.title.alternative |
Gastronomic Use of Long Maturing Beef |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Velichová, Helena |
|
dc.date.accepted |
2016-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis deals with the processes and influences the maturation of beef and the influen-ces of long maturation, the so-called aging on meat quality. Another part is focused on the distribution of the various cuts of the beef and the use of maturation processes for the pro-duction of food in Czech and international cuisine and the influence of aging on the quality of food. |
|
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
42829
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2016-05-06 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account